ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

View in English
“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2008

Τα σκουπίδια των Παξών στον ΧΥΤΑ Λευκίμμης

Σύμφωνα με απάντηση που έδωσε ο Υφ. ΠΕΧΩΔΕ κ. Στ. Καλογιάννης στις ερωτήσεις των βουλευτών του ΚΚΕ κ. Μπάμπη Χαραλάμπους και κ. Κώστα Αλυσανδράκη ανάφερε τα εξής:

«Στον ΧΥΤ της νότιας Κέρκυρας, όταν αυτός λειτουργήσει, θα διατίθενται και τα ΑΣΑ της νήσου Παξών μέσω κινητού σταθμού μεταφόρτωσης αποβλήτων (ΣΜΑ) που θα κατασκευαστεί στο νησί των Παξών.»

(Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση στο άρθρο «Τι απάντησε το ΥΠΕΧΩΔΕ στην ερώτηση των κ.κ. Χαραλάμπους- Αλυσανδράκη»)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας Καθημερινή Ενημέρωση την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008 το οποίο είναι βασισμένο σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Γατσούλης αναφέρει τα εξής:Σπ. Γατσούλης: Σκόπιμη προπαγάνδα και παραπληροφόρηση

ΚΕΡΚΥΡΑ – «Να αντισταθεί στο ψέμα ο Λευκιμμιώτικος λαός» κάλεσε η δημοτική αρχή με ανακοίνωση που εξέδωσε. Απάντηση έδωσε παράλληλα και για το έργο του ΧΥΤΑ. Βάσει αυτής «επειδή σκόπιμα από ορισμένους συνεχίζεται η παραπληροφόρηση του λαού της Λευκίμμης, σχετικά με τον ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας, διαβεβαιώνουμε τον Λευκιμμιώτικο λαό ότι: Οι ισχυρισμοί τους είναι παντελώς ανυπόστατοι και όσον αφορά την λειτουργία του ΧΥΤΑ, όλες οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν από το Δημοτικό μας Συμβούλιο στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθεί απορρίμματα από άλλους Δήμους της Κέρκυρας, που σήμερα εξυπηρετούνται από τον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε μελλοντικές εξελίξεις συμβούν εκεί.

Αυτή είναι η σαφής και ξεκάθαρη θέση της Δημοτικής Αρχής η οποία για πολλοστή φορά επαναλαμβάνεται σήμερα.

Καλούμε τον λαό της Λευκίμμης να αντισταθεί στο ψέμα, την προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση που σκόπιμα διαχέεται».


Κύριε Γατσούλη θα σταματήσετε επιτέλους να κοροϊδεύετε τον Λευκιμμιώτικο λαό;

Για ποια ψέματα και προπαγάνδα μιλάτε; Μήπως είναι αυτά που ξεστομίζετε καθημερινά εσείς και το επιτελείο σας;


Στην αρχή μας είπατε ότι θα είναι για την Λευκίμμη, μετά, για τους τρεις Δήμους της Νότιας Κέρκυρας, τώρα και οι Παξοί.

Έτσι όπως αποφασίστηκε για τους Παξούς με το ίδιο τρόπο θα έρθουν και άλλοι δήμοι!

Και κάτι ακόμα, όσο για το «όλες οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν από το Δημοτικό μας Συμβούλιο στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα» τότε, οι αποφάσεις που πάρθηκαν στο συμβούλιο του Συνδέσμου Καθαριότητας την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008 μήπως πάρθηκαν στο Δημοτικό μας Συμβούλιο;

Αρκετά πια αυτή η κοροϊδία!!!

Σχετικά άρθρα:
Στελεχώνεται ο Σύνδεσμος Καθαριότητας
Τι απάντησε το ΥΠΕΧΩΔΕ στην ερώτηση των κ.κ. Χαραλάμπους- Αλυσανδράκη
Επαληθεύονται οι φόβοι των Λευκιμμιωτών