Βαριά τραυματισμένη η 43χρονη

Και ενώ η βαριά τραυματισμένη γυναίκα δίνει τον δικό της αγώνα για την ζωή από το πρωί της Πέμπτης 29 Μαΐου 2008 στην εντατική του γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου της Κέρκυρας, παρατηρείται μια οργανωμένη προσπάθεια από ορισμένους κύκλους να διαστρεβλώσουν την αλήθεια σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε.

Η Αστυνομία προκειμένου να αποφύγει τις ευθύνες των πράξεων της, μιλάει επίσημα για ένα απλό τροχαίο όπου ο 16χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη, ενώ σύμφωνα με ανεπίσημες αστυνομικές πηγές και θέλοντας να ρίξουν τις ευθύνες στους διαδηλωτές δηλώνουν ότι η μηχανή γλίστρησε στα λάδια που είχαν ρίξει οι διαδηλωτές στο δρόμο.

Το ίδιο έκανε και ο Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αντέννα Κέρκυρα (Συνέντευξη Νομάρχη Σ. Πουλημένου) λέγοντας ότι «το περιστατικό δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια». Επίσης και άλλοι πολλοί καλοθελητές που υποτίθεται «νοιάζονται» για το καλό του τόπου μας έτρεξαν να κάνουν παρόμοιες δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Για να ξεκαθαρίζουμε λοιπόν ένα ένα τα πράγματα σας ενημερώνουμε πως:

• Λάδια δεν υπήρχαν στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου. Τα λάδια που έριξαν οι διαδηλωτές βρίσκονταν 500 μέτρα μακριά.

• Ο 16χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας χτυπήθηκε με γκλομπ στην μέση από άνδρα των ΜΑΤ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο 16χρονος να χάσει τον έλεγχο της μηχανής και να πέσει πάνω στην άτυχη γυναίκα.




Την ώρα του μοιραίου … Στη γωνία της φωτογραφίας σε υπερήφανη στάση άνδρας των ΜΑΤ δίνει τις «πρώτες βοήθειες» στον 16χρονο οδηγό




Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν εκεί έχουν είδη κάνει ένορκες καταθέσεις και μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι άνδρες των ΜΑΤ ξυλοκόπησαν άγρια τον 16χρονο ενώ βρισκόταν στο έδαφος και αφού του πέρασαν τις χειροπέδες συνέχισαν να τον χτυπούν με αποτέλεσμα να μείνει για μερικό χρόνο παράλυτος από την μέση και κάτω.

Ο νεαρός νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική, φρουρούμενος από την αστυνομία, αφού έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του, με την οποία θεωρείται υπεύθυνος για τον τραυματισμό δυο γυναικών!

Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι οι αυτόπτες μάρτυρες στην συνέχεια ενώ υποδείκνυαν τον άνδρα των ΜΑΤ που χτύπησε τον 16χρονο με το γκλομπ πάνω στην μηχανή, ζητούσαν μάταια από τους παρόντες αξιωματικούς να τους δώσουν τα στοιχεία του.

Πατήστε εδώ για μεγέθυνση

Η κάμερα του CorfuNews καταγράφει καρέ καρέ την αγανάκτηση των κατοίκων που ενώ πρώτα έζησαν με τα ίδια τους τα μάτια το φρικτό γεγονός τώρα δείχνουν τον άμεσα υπεύθυνο στους αξιωματικούς που αυτοί για πολλοστή φορά αρνιούνται να δώσουν τα στοιχεία του.



Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευχή και την ελπίδα όλων μας για ταχεία ανάρρωση προς την αθώα Λευκιμμιώτισσα που χαροπαλεύει στην εντατική πληρώνοντας έτσι άδικα το τίμημα της ATIMIAΣ που τείνει να επικρατεί στο τόπο μας.

Σχετικά άρθρα:
-Έχασε τη μάχη με το θάνατο η 43χρονη
-ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΒΑΨΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
-Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 43χρονης στη Λευκίμμη