Ανεβλήθη η δίκη της συλληφθείσας από τη Λευκίμμη



Λόγω της απεργίας των Δικηγόρων και Δικαστικών υπαλλήλων ανεβλήθη η δίκη της Ζαχαρούλας Ραφτοπούλου για την 1η Οκτωβρίου του 2009. Θυμίζουμε ότι την άρπαξαν οι Ματατζήδες ενώ ευρίσκετο καθισμένη στο έδαφος μαζί με άλλες γυναίκες και τραγουδούσαν τον Εθνικό Ύμνο.

Πλήθος Λευκιμμιωτών συμπαραστάθηκαν έξω και μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου καταγγέλλοντας μέσω της Συντονιστικής Επιτροπής τους Κερκυραϊκούς ταγούς της εξουσίας που βγάζουν επάνω τους όλα τα απωθημένα, χτυπώντας αδιακρίτως γέρους, γυναίκες, παιδιά με όλα τα κόλπα - γκλόμπς, χημικά, σφαίρες και φόρτωσαν τόσες κατηγορίες στην γυναίκα αυτή που δεν θα μπορούσαν να σηκώσουν ούτε οι μυθικοί μας ήρωες.

Καταγγέλλουν δε ως δειλούς αυτούς που το παίζουν αστυνομικοί οι κκ Τσιότσιος και Γιώτης (διευθυντές ΕΛΑΣ) οι οποίοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν μαζί με τον Γ.Γ. της ΠΙΝ κ. Βόσδου, τον κ. Μικάλεφ (Δήμαρχο Κέρκυρας και πρόεδρο Συνδέσμου καθαριότητας) και όλους τους συνυπεύθυνους Δημάρχους.

Αγωνιζόμαστε δηλώνουν για να ζήσουν στο τόπο τους και κατηγορούν όλους αυτούς που τους εξευτελίζουν, λοιδορώντας τις γυναίκες τους με τις πιο αισχρές, βρώμικες και ακατανόμαστες εκφράσεις με πρωτεργάτες τους ένστολους φύλακες.

Πηγή:
Βραχονησίδα.gr


Σχετικά άρθρα:
-Η συγκλονιστική μαρτυρία της Ζαχαρένιας Ραυτοπούλου
-Οι πολεμοχαρείς ιθαγενείς του Νότου - Βίντεο σύλληψης της κ. Ραυτοπούλου
-Άκρως προκλητική η στάση της Αστυνομίας
-Ανεβλήθη η δίκη της συλληφθείσας από τη Λευκίμμη
-Έντονα επεισόδια ΤΩΡΑ στην Λευκίμμη