Οργή και αγανάκτηση σπέρνει στους δημότες του ο Δήμαρχος Λευκιμμαίων

Για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Λευκιμμαίων Σπύρος Γατσούλης μαζί με το επιτελείο του Κώστα Βλάσση, Κώστα Κουρή και λοιπούς εξόργισε τους αγανακτισμένους δημότες του με τους χειρισμούς του στο θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών.

Έτσι λοιπόν εφόσον πρώτα φρόντισε να βάλει δύο τρεις δικούς του ανθρώπους να κλείσουν την είσοδο της εν χρήση χωματερής, έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση.


Κάποιος βέβαια θα αναρωτιόταν σε τι απέβλεπε με αυτήν του την ενέργεια. Αυτό το έκανε προκειμένου να παρουσιάσει σαν απομηχανή θεό και σαν μοναδική λύση την νέα παράνομη χωματερή στα Μεσσοράχια.

Κάτι άλλο που θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ είναι ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση διάλεξε να προστατέψει τους δικούς τους ανθρώπους (αυτός τους έβαλε εξάλλου) παρεκκλίνοντας από την πάγια του στάση που δεν είναι άλλη από το να κάνει μηνύσεις, να φέρνει τα ΜΑΤ και την αστυνομία – «Μάνθοοοο, φέρε καμία εικοσαριά αστυνομικούς… » (Ο κ. Μάνθος είναι ο διοικητής του Α.Τ. Λευκίμμης)



Οι Λευκιμμιώτες όμως αντέδρασαν άμεσα με το να περισυλλέξουν τους σωρούς των σκουπιδιών που είχαν συσσωρευτεί στις γειτονιές από μέρες και να τα αδειάσουν έξω από το δημαρχείο.


Την επόμενη ημέρα ανακοινώθηκαν τα εξής από το επιτελείο του δημάρχου μας:



Αποφάσισε να τιμωρήσει τους δημότες του κλείνοντας όλες τις υπηρεσίες του δήμου για δύο μέρες περιλαμβάνοντας ακόμη και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Με τέτοιους ανθρώπους έχουμε να κάνουμε εδώ στην Λευκίμμη!!


Σχετικά άρθρα
Τα σκουπίδια στα... Σκουπίδια!!
Σε νέο αποκλεισμό του δρόμου προχώρησαν σήμερα οι κάτοικοι της Λευκίμμης