ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

View in English
“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2008

Σε νέο αποκλεισμό του δρόμου προχώρησαν σήμερα οι κάτοικοι της ΛευκίμμηςΤον περιφερειακό δρόμο της Λευκίμμης έχουν αποκλείσει από τα ξημερώματα κάτοικοι της περιοχής που αντιδρούν στη δημιουργία ΧΥΤΑ στα Μεσοράχια. Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής αγώνα κατέθεσαν μήνυση χθες κατά του δημάρχου Λευκιμαίων για παράβαση καθήκοντος καθώς όπως υποστηρίζουν έκλεισε την χωματερή.

Xθες, η Εισαγγελέας κ. Νταϊρούση επεκοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο Λευκιμμαίων και εκείνος διαβεβαίωσε ότι από σήμερα (Τετάρτη 4 Noεμβρίου) θα γίνεται κανονικά η αποκομμιδή των σκουπιδιών.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται ο αποκλεισμός του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου στον οποίο έχουν προχωρήσει από την περασμένη Κυριακή τα μέλη του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής.

Οι κάτοικοι του Τεμπλονίου δηλώνουν ότι θα κρατήσουν κλειστό το ΧΥΤΑ έως σήμερα τα μεσάνυχτα ενώ αύριο αναμένεται να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κερκυραίων στην ημερήσια διάταξη του οποίου εντάχθηκε πριν από την κινητοποίηση.