Ερώτηση προς τον Υπουργό των Κατοχικών Στρατευμάτων κ. Παυλόπουλο σχετικά με το αίσχος στην Λευκίμμη

Κύριε Υπουργέ είναι δυνατόν το έτος 2008 να πραγματοποιείτε απόβαση κατοχικών στρατευμάτων σε ένα Ελεύθερο Νησί όπως είναι η Κέρκυρα ένα νησί με τουρισμό με Ιστορία με φιλόξενο λαό ένα Νησί που πολλοί Ελεύθεροι Έλληνες διαλέγουμε ως τόπο διακοπών.

Κύριε υπουργέ ο Ελληνικός Ελεύθερος Λαός δεν σας ψήφισε για να κλέβετε να παρανομείτε να αυθαιρετείτε και εν γένει να κάνετε ότι θέλετε με πλήρη ατιμωρησία.

Πιστεύω ότι η Ιστορία όλους τους πολιτικούς από το 74 και μετά θα τους γράψει με μελανά χρώματα.

Είστε ανάξιοι να κυβερνήσετε τον Ελεύθερο τούτο τόπο και το μόνο που έχετε καταφέρει είναι να τον οδηγείτε μέρα με την ημέρα στην εξαθλίωση.

Δεν έχετε μέχρι στιγμή καταφέρει να αφουγκραστείτε και να καταλάβετε τα προβλήματα του Ελεύθερου Ελληνικού Λαού μόνο τα δικά σας προβλήματα έχετε καταφέρει να λύσετε κάνοντας τις οικογένειες σας και τους κολλητούς σας πλουσίους.

Εν προκειμένω έχετε στείλει ένα τσούρμο τυχοδιώκτες που παριστάνουν τους ανθρώπους του νόμου και βαράνε ανυπεράσπιστους Πολίτες.

Αυτό είναι αίσχος.

Όσο για αυτούς τους τυχοδιώκτες όταν τους καλεί κάποιος πολίτης για κλοπή η για συμπλοκή αλλοδαπών η για όποια έκνομη ενέργεια σε εξέλιξη κάνουν την κότα και επεμβαίνουν μετά από αρκετή ώρα η για να έχει φύγει ο ληστής η για να έχει κοπάσει ο σαματάς και να έρθουν με ασφάλεια τον τόπο του συμβάντος.

Το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να γράφουν κανέναν πιτσιρικά για κράνος η να την στήνουν σε τίποτα δένδρα από πίσω με τα ραντάρ στα χέρια η άντε το ποιο παλικαρίσιο να δέρνουν κανέναν συνταξιούχο η κάτοικο κανενός χωριού που διαμαρτύρεται για καλύτερη ποιότητα ζωής. Δεν συζητάμε για αντιμετώπιση αναρχικών γιατί εκεί πρέπει να έχεις κάτι που κάνει το ανδρικό φίλο να ξεχωρίζει από το γυναικείο.

Με εκτίμηση,

Γιώργος

Ένας παλιός Βάτραχος από την Αθήνα.


Δείτε μερικές διευθύνσεις.

http://xyta-lefkimis.blogspot.com/2008/07/blog-post_30.html
http://xyta-lefkimis.blogspot.com/

Κύριε Υπουργέ σας αφιερώνω το τραγουδάκι αυτό Καλημέρα Ελλάδα του Βουρλιώτη παρακαλώ ακούστε το