Δικαιωμένοι αισθάνονται οι κάτοικοι της Λευκίμμης από τη μελέτη οχλουσών χρήσεων

Δικαιωμένοι αισθάνονται οι Λευκιμμιώτες από τη μελέτη οχλουσών χρήσεων που παρουσιάστηκε χθες από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κέρκυρας. Αυτό δήλωσε χθες ο Γιάννης Πανδής μέλος της ΣΕ Αγώνα κατά του ΧΥΤΑ Λευκίμμης στην «Ε».

«Η μελέτη που παρουσιάστηκε σήμερα, δικαιώνει στο έπακρο τους αγώνες του λευκιμμιώτικου λαού εδώ και ένα χρόνο που επιμένει ότι ο συγκεκριμένος χώρος που είχε επιλεγεί για την υγειονομική ταφή απορριμμάτων, ήταν παντελώς ακατάλληλος. Ακόμα επιμένουμε: βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στους οικισμούς και δικαιωνόμαστε σήμερα, δύο βασικά ποτάμια της περιοχής δεν υπάρχουν καν στις μελέτες και έχει αγνοηθεί τελείως η τουριστική περιοχή του Κάβου. Νιώθουμε δικαιωμένοι για τους αγώνες μας από αυτή τη μελέτη και θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας. Χθες είχαμε εκδήλωση για τον ένα χρόνο αγώνα, υπήρχαν ομιλητές, υπήρχε συμμετοχή του Βουλευτή κ. Χαραλάμπους».

Τα ΜΑΤ παραμένουν στη Λευκίμμη. Σήμερα πρέπει να είναι 4-5 διμοιρίες και δεν έχει αλλάξει τίποτα όσον αφορά την αστυνομική δύναμη στη Λευκίμμη, σημείωσε ο κ. Πανδής.

Πηγή: Κερκυραϊκή χώρα

Σχετικά άρθρα:
-Παρουσίαση Μελέτης Οχλουσών Χρήσεων Ν. Κερκύρας
-Άνοιξε ο διάλογος για τις οχλούσες χρήσεις
-Στη Νομαρχία παραδόθηκε η μελέτη Χωροθέτησης των Οχλουσών Χρήσεων
-EPT - Παραδόθηκε στη ΝΑ η μελέτη οχλουσών χρήσεων
-Θρίλερ με τη μελέτη οχλουσών χρήσεων
-Μελέτη Οχλουσών χρήσεως.Νομάρχης:Αν δώσει αδεια ο Σύνδεσμος θα τη μάθετε!!
-Σύνδεσμος Καθαριότητας: Δεν ξανανοίγουμε θέμα χωροθέτησης ΧΥΤΑ
-Η δημοσιοποίηση της μελέτης χωροθέτησης θα γίνει μόνο εάν το επιτρέψει ο Σύνδεσμος Καθαριότητας
-Προς χωροθέτηση οι οχλούσες χρήσεις