CORFU CHANNEL – Για αυτούς που δεν γνωρίζουν

Με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι CORFU CHANNEL προσπαθεί να παρουσιάσει τα γεγονότα που αφορούν τον ΧΥΤΑ Λευκίμμης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους της Κέρκυρας τα εξής:

  1. Πριν από μερικά χρόνια ιδιοκτήτης του CORFU CHANNEL ήταν ο κ. Ασωνίτης. Ο κ. Ασωνίτης είναι και ο ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρίας ΔΟΜΟΚΑΤ. Με βάση τον νόμο που απαγορεύει σε κάποιον να αναλαμβάνει δημόσια έργα ενώ είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης ΜΜΕ ο κ. Ασωνίτης αποφάσισε να παραδώσει τα ινία του Corfu Channel προκειμένου να ανοίξει τον δρόμο της ΔΟΜΟΚΑΤ. Η ΔΟΜΟΚΑΤ μέχρι τώρα έχει αναλάβει τα μεγαλύτερα δημόσια έργα που έχουν γίνει στην Κέρκυρα μεταξύ των οποίων ο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου και ο ΧΥΤΑ Λευκίμμης.


  2. Ο κ. Διονύσης Μάμαλος (Πρόεδρος Δ.Σ. της CORFU CHANNEL A.E.) είναι γαμπρός του κ. Ασωνίτη.


  3. Ο κ. Σπύρος Ζηνιάτης (δημοσιογράφος και δ/ντής ειδήσεων του CORFU CHANNEL) είναι αυτός που προσπάθησε να κλείσει το στόμα του δημοσιογράφου κ. Τρύφωνα Βέργη όταν εκείνος προσπάθησε να βγάλει στο φώς το πρόβλημα της Λευκίμμης.

Από τα παραπάνω κάποιος εύκολα καταλαβαίνει πόσο “αντικειμενική” είναι η ενημέρωση που προσφέρει το CORFU CHANNEL.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική του εκπομπή το CORFU CHANNEL προσπάθησε να κρύψει την αλήθεια εμποδίζοντας 2 από τους 13 κατηγορούμενους να λάβουν μέρος σε εκπομπή και να προβάλουν την δική τους οπτική γωνία για τα γεγονότα. Η εκπομπή είχε θέμα τα επεισόδια που έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λευκιμμαίων τις 29/8/2008 και για τα οποία κατηγορηθήκαν από τον Δήμαρχο με μηνύσεις 13 άτομα. Στην εκπομπή προσπάθησαν να λάβουν μέρος μέσου τηλεφώνου 2 από τους κατηγορούμενους (Βέργης και Γαστεράτος) οι οποίοι ήθελαν να ακουστεί η δικιά τους πλευρά προκειμένου να αντικρούσουν τα επιχειρήματα του Δημάρχου κ. Γατσούλη που λάμβανε μέρος και αυτός στην εκπομπή. Οι 2 κατηγορούμενοι αφού πρώτα ερωτήθηκαν από τον τηλεφωνητή για το τι πρόκειται να πουν στην εκπομπή, στην συνέχεια δεν τους δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να διατυπώσουν τις απόψεις τους στον αέρα.

Κάτοικοι Λευκίμμης
katoikoi.lefkimmis@live.co.uk

Σχετικά άρθρα
  1. Μαρτυρία κατηγορούμενου: Αυτά που δεν με άφησαν να πω στο CORFU CHANNEL
  2. Έτσι κόπηκαν οι Εκπομπές ΤΗΛΕΣΟΚ του Τρύφωνα Βέργη