Οι "μισές" αλήθειες του κ. Γατσούλη !!!

Διαβάσαμε στο corfutime.gr τις δηλώσεις του κ. Γατσούλη (Δημάρχου Λευκιμμαίων ) αναφορικά με το θέμα του ΧΥΤΑ Ν. Κέρκυρας μετά απο την υπογραφή των περιβαλλοντικών όρων απο τον Περιφερειάρχη κ.Γεωργαλίδη.

Έτρεξε - λαχανιάζοντας -ο κ. Δήμαρχος (εν'όψη της συνέλευσης του Λαού της Λευκίμμης την Κυριακή 1-8-2010 ) να μας πεί ότι δεν έχουν νόημα οι διαφαινόμενες κινητοποιήσεις για τον "παράνομο" ΧΥΤΑ Νότου με την δικαιολογία τις προφορικές δεσμεύσεις (μη λειτουργίας) του Περιφερειάρχη κ. Γεωργαλίδη και του Νομάρχη κ. Πουλημένου καθώς και ότι κανείς φορέας του νησιού δεν έχει εκδηλώσει την επιθυμία λειτουργίας του ΧΥΤΑ κατά το μεταβατικό διάστημα (μέχρι το 2012) !!!

Ξέχασε όμως να νας πεί ο κ. Γατσούλης ότι κατά πάσα πιθανότητα κανείς απο τους δύο παραπάνω δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν στην ΠΙΝ ή στον Δήμο Κερκυραίων την επομένη των Καλλικράτειων εκλογών.

Ξέχασε επιπλέον να μας πεί ο κ. Γατσούλης ότι και κανείς φορέας του νησιού μας δεν έχει δημόσια δεσμευτεί ότι δεν θα επιδιώξει την λειτουργία του ΧΥΤΑ.

Οπότε γιατί η "πρεμούρα" του κ. Γατσούλη να μας διαβεβαιώσει δύο μέρες πριν την Συνέλευση των κατοίκων της Λευκίμμης ότι δεν έχουν νόημα οι τυχόν κινητοποιήσεις ?

Τι θέλει να πει ο "ποιητής" ????

Πηγή: LISTON Place