Μικάλεφ: «Να γίνει ο ΧΥΤΑ κι ας μην λειτουργήσει»

Πατήστε για μεγέθυνση
Ο δήμαρχος Σ. Μικάλεφ κατά τη διάρκεια της εισήγησής του για τη διαχείριση των απορριμμάτων συνολικά στο νησί, στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δ.σ. Κερκυραίων. Η αίθουσα είχε κατακλυστεί από κατοίκους της Λευκίμμης. ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΧΡ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΤ. ΜΙΚΑΛΕΦ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Δ. Σ.
Υπεραμύνθηκε του περιφερειακού σχεδιασμού απορριμμάτων

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ: (Ώρα 22.00) – «Το έργο πρέπει να τελειώσει κι ας μην λειτουργήσει» είπε ο δήμαρχος Κερκυραίων Σωτ. Μικάλεφ στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με την κατασκευή του ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας. Στη συνεδρίαση παρέστησαν δεκάδες κάτοικοι της Λευκίμμης, ζητώντας να εκδοθεί ψήφισμα, με το οποίο να ζητείται άμεση απόσυρση των ΜΑΤ από την περιοχή και να καταδικαστεί η χρήση βίας.
Μιλώντας και ως πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας ο Σ. Μικάλεφ επικαλέστηκε πολλές φορές την αναγκαιότητα υλοποίησης του περιφερειακού σχεδιασμού και επέρριψε ευθύνες σε όσους άσκησαν διαχείριση τα προηγούμενα χρόνια, υποστηρίζοντας ότι ευθύνονται για την σημερινή ασφυκτική μορφή των προβλημάτων.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008 Αρ. Φύλλου 2252

Σχετικά άρθρα:
Το ψήφισμα της παράταξης Σαρλή για το ΧΥΤΑ Λευκίμμης
Νίκος Πανδής για το ψήφισμα του Δ.Σ. Κερκυραίων
Ψήφισμα για την απομάκρυνση των ΜΑΤ από τη Λευκίμμη εξέδωσε το Δ.Σ. Κερκυραίων

Σχόλια:


Με τις δηλώσεις του αυτές ο κ. Μικάλεφ εξέφρασε την πραγματική αναγκαιότητα για το έργο του ΧΥΤΑ στην Λευκίμμη που δεν είναι άλλη από την είσπραξη της χρηματοδότησης!

Ο λαός της Λευκίμμης σας καλεί να παρατηθείτε ΑΜΕΣΑ όλοι οι εμπλεκόμενοι!

Τι έχετε να πείτε κ. Μικάλεφ για το πολιτικό και οικονομικό κόστος αυτής της ιστορίας;

Χάθηκε μια ζωή και κινδυνεύουν να καταδικαστούν αθώοι για το τίποτα;

Πως ξεστομίζετε κάτι τέτοιο;

Μήπως ήταν και αυτό άλλο ένα επικοινωνιακό τέχνασμα για να κλείσετε το στόμα των Λευκιμμιωτών και να συνεχίσετε με την ησυχία σας την κατασκευή του ΧΥΤΑ;

Ντροπή σας!!