Α.Γκερέκου:«…Το Θράσος και η Αλαζονεία Περισσεύει»

Η προκλητική αλαζονεία που επιδεικνύει ο Γ.Γ. της Π.Ι.Ν. κ. Σ. Βόσδου, ως άλλος «Ναπολέοντας», αλλά και η συνήθης πρακτική του να ασκεί τα καθήκοντα του στη βάση της εξυπηρέτησης των αναγκών των πολιτικά «υπάκουων» ημετέρων του, με κάθε τρόπο, με κάθε κόστος, είναι γνωστές στους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ», ενώ έχουν αρχίσει να γίνονται ευρέως γνωστές σε κάθε Κερκυραίο.

Αυτό που δεν έχει αντιληφθεί ο κ. Βόσδου είναι ότι αυτές οι μέθοδοι, προκαλούν κάθε Κερκυραίο πολίτη και σε καμία περίπτωση δεν γίνονται ανεκτές. Πρέπει να αντιληφθεί επίσης, ότι δεν ταιριάζουν στο ρόλο ενός ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ Κυβερνητικού στελέχους!!

Ως εκ τούτου, θα του συνιστούσα για άλλη μια φορά, για όσο διάστημα θα διαμένει ακόμη στην Κέρκυρα, ως φιλοξενούμενος, να επιδεικνύει τον απαιτούμενο σεβασμό τόσο προς τον Κερκυραϊκό λαό, τα συμφέροντα του και τις ανάγκες του, όσο βέβαια και προς τις επιλογές που κάνουν οι Κερκυραίοι πολίτες, για τους ΑΙΡΕΤΟΥΣ εκπροσώπους τους, Κοινοβουλευτικούς κ.α.

Προφανώς, το προσβλητικό περιεχόμενο της πρόσφατης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο κ. Βόσδου, συνεχίζει να προκαλεί, ενώ κάθε άλλο παρά από σεβασμό διέπεται. Σίγουρα επίσης, δεν δίνει απαντήσεις, ικανές να τον απαλλάξουν από τις πολλές ευθύνες που φέρει, σχετικά με τα πρόσφατα επεισόδια στη Λευκίμμη, τα οποία οδήγησαν σε τραγικά αποτελέσματα.

Επιπλέον, και επειδή έχει επιλεκτική μνήμη, θα ήθελα να του υπενθυμίσω πως ναι μεν η ένταξη και η χρηματοδότηση του ΧΥΤΑ νότιας Κέρκυρας από το Ταμείο Συνοχής, υπογράφθηκε το 2002, επί ΠΑΣΟΚ, ωστόσο η αριθμ. 8532/2006 απόφασης έγκρισης Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων (ΠΕ.Σ.Δ.Α.) Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ του κ. Βόσδου, τοποτηρητή της Κυβέρνησης της Ν.Δ. στην Κέρκυρα, από το 2004 όπου η Ν.Δ. ανέλαβε την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας.

Μιλάμε λοιπόν, για την εντολή της Κυβέρνησης της Ν.Δ., με συντονιστή τον κ. Βόσδου, η οποία, μετά την έλευση του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Νάκου στην Κέρκυρα, επέλεξε να επιβάλει την εφαρμογή αυτής της απόφασης, με κάθε κόστος, αδιαφορώντας για την σωματική ακεραιότητα των Κερκυραίων πολιτών.

Για αυτούς και άλλους τόσους λόγους, του ζητάω για άλλη μια φορά, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, …ως το ελάχιστο δείγμα ευαισθησίας, μα και σεβασμού, απέναντι στον Κερκυραϊκό λαό.

Πηγή: corfunews.eu

Σχετικά άρθρα:
ΣΩΤ. ΒΟΣΔΟΥ: ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΝΟΤΟΥ