Τα ΜΑΤ χτυπούν αλύπητα στην Κερατέα



«…Μην μας αναγκάσετε στο τέλος της ζωής μας να βρεθούμε σε πεδία μάχης εν καιρώ ειρήνης», έκλειναν την επιστολή της έκκλησης για παρέμβαση που έστειλαν στον Πρωθυπουργό, κ. Παπανδρέου, οι ηλικιωμένοι, μέλη του ΚΑΠΗ Κερατέας την άνοιξη του 2010!

Δυστυχώς όμως δεν τους έδωσε κανείς σημασία! Η έκκληση τους πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων!

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (περίπου 4 π.μ.) τεράστιος αριθμός από διμοιρίες ΜΑΤ και αυτοκίνητα της αστυνομίας πέρασαν μηχανήματα χωρίς αριθμούς κυκλοφορίας (καλύπτοντας μεθοδευμένα την παρανομία) στον αρχαιολογικό χώρο του Οβριόκαστρου στην Κερατέα.

Βρισκόμαστε σε μια καινούργια κατοχή! Το κράτος το έχουν παραδώσει στα συμφέροντα και το ΔΝΤ. Μας κυβερνούν οι εργολάβοι!

Προφασίζονται ότι το κάνουν για να γλιτώσει η χώρα τα πρόστιμα! Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούν για άλλη μια φορά να φορτώσουν στο λαό ένα θνησιγενές έργο (το οποίο για πολλοστή φορά τονίζουμε είναι ΧΥΤΑ και όχι ΧΥΤΥ, όπως ψευδώς δηλώνουν), μόνο και μόνο για να εισπράξουν οι εργολάβοι!

Η Κερατέα βρίσκεται κυριολεκτικά σε πόλεμο! Αγανακτισμένη, σύσσωμη η κοινωνία έχει ξεσηκωθεί! Η νεολαία δεν κρατιέται με τίποτα! Από τα παιδιά των δημοτικών σχολείων μέχρι υπερήλικες γέροντες και όλοι οι κληρικοί βρίσκονται στο δρόμο.

Η κατάσταση είναι εκρηκτική! Αν δεν συνετισθούν οι αρμόδιοι, σίγουρα θα θρηνήσουμε θύματα!

Ζητάμε να αποχωρήσουν άμεσα οι εργολάβοι και τα ΜΑΤ!

Να αποκατασταθεί η νομιμότητα!