ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

View in English
“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

Ανοιχτή Επιστολή – Πρόσκληση

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Γ. Γ. της Π.Ι.Ν. Κου Γεωργαλίδη με τις οποίες τροποποιεί την αρχική του θέση και μας καλεί σε διάλογο όχι για να μας πείσει για την αναγκαιότητα λειτουργίας του έργου αλλά για να συγκεντρώσει στοιχεία προκειμένου να πεισθεί ο ίδιος για το δίκαιο του αιτήματός μας να μη λειτουργήσει ο Παράνομος Χ.Υ.Τ.Α. Νότιας Κέρκυρας, το Κίνημα της Λευκίμμης ενάντια στον Παράνομο Χ.Υ.Τ.Α. Νότιας Κέρκυρας και ο Σύλλογος ‘’ Αλεύχιμον ‘’ σε έκτακτη συνεδρίασή τους αποφάσισαν:

Να αποδεχτούν την πρόσκληση του Γ. Γ. της Π.Ι.Ν. για συνάντηση με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής και του Συλλόγου ‘’ Αλεύχιμον ‘’ στην Περιφέρεια αφού δεσμευτεί στη συνέχεια να επισκεφτεί τη Λευκίμμη ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να του δείξουμε τις παρανομίες του έργου και να μιλήσει με τους πολίτες της Λευκίμμης, κάτι που κανένας θεσμικός δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα.


Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος ‘’ Αλεύχιμον ‘’
Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά του Παράνομου ΧΥΤΑ Νότιας Κέκυρας