ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ‏

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ

- ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ? - .Όχι, ευχαριστώ.

- Αντί Καλλικράτης? - Όλοι μαζί.

Όλοι μαζί να χρησιμοποιήσουμε τους νόμους τους εναντίον τους και υπέρ μας.

Όλοι μαζί να κάνουμε τους πολίτες ενεργούς και να αποφασίζουν και να λύνουν τα θέματά τους.

Όλοι μαζί να κάνουμε ένα ψηφοδέλτιο που δεν θα παίρνει αποφάσεις, αλλά θα επικυρώνει τις αποφάσεις του συμβουλίου της γειτονιάς.

Όλοι μαζί να δειώξουμε το κράτος των εργολάβων και να το αντικαταστήσουμε με αυτεπιστασία με έργα του λαού, από τους πολίτες ,για τους πολίτες!

Όλοι μαζί να φτιάξουμε ένα ψηφοδέλτιο «ΑΝΤΙ- ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» που οι εκλεγμένοι – Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Δ.Σ. κ.λπ., δεν θα πληρώνονται, εκτός αυτών που θα έχουν πλήρη απασχόληση και που η αμοιβή τους δεν θα ξεπερνά τον μέσω υπαλληλικό μισθό.

Όλοι μαζί για να εξαφανίσουμε το κράτος της «ΜΙΖΑΣ» και του ρουσφετιού και να διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο τα κλεμμένα από οπουδήποτε σε βάθος δεκαετιών.

Όλοι μαζί για να αποφασίζουμε εμείς για το καλό μας και το συμφέρων μας και να μην αφήνουμε τις τύχες μας στους –κατ επάγγελμα- « ΣΩΤΗΡΕΣ »- Κλέφτες και λωποδύτες που μας κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια.

Όλοι μαζί για να διαχειριστούμε εμείς τα σκουπίδια μας, με πλήρη ανακύκλωση που θα μας φέρει πλούτο και τα υπολείμματα θα τα μετατρέπουμε σε αδρανεί υλικά που θα χρησιμοποιούμε στους δρόμους και τα τοιχία, χωρίς χωματερές, ΧΥΤΑ, ΧΥΤΗ κ.λπ. «ευρεσιτεχνίες» που σκοπό έχουν τον πλουτισμό ολίγων.

Όλοι μαζί για να σταματήσουμε να πληρώνουμε «δημοτικά τέλη και άλους φόρους, που σε κανέναν δεν χρωστάμε, εκβιαστικά μέσω Δ.Ε.Η., ενώ μπορούμε να πληρώνουμε μόνο αυτά που οι ίδιοι καταναλώνουμε και για τα οποία ήμαστε υπόλογοι. Και όλα αυτά μέχρι που να φτιάξουμε δική μας ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ για μας και για τα παιδιά μας, γιατί μπορούμε να φτιάχνουμε « ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ», αφού οι παλιοί μας, μας άφησαν παρακαταθήκη το «ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ».


ΠΕΤΡΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ