Ανακοίνωση του συλλόγου φοιτητών τμήματος μουσικών σπουδών του Ιονίου πανεπιστήμιου

Τα πρόσφατα γεγονότα δημιούργησαν τόσο στην Ελληνική όσο και στην Κερκυραϊκή κοινωνία μια κοινωνικοπολιτική αναταραχή. Η δολοφονία του 15άχρονου αποτέλεσε μόνο την αφορμή ενώ εμείς, ως φοιτητική κοινότητα, στοχεύουμε στο να αναδείξουμε τα βαθύτερα αίτια. Η υποχρηματοδότηση της Παιδείας και της Υγείας, η Ανεργία, η Φτώχεια, τα πολιτικά σκάνδαλα, η αναξιοκρατία και η κρατική βία είναι αυτά που συνθέτουν την εικόνα του σημερινού Ελληνικού κράτους. Ας ελπίσουμε ΟΧΙ και του μελλοντικού…

Όλοι φέρουν ευθύνη καθώς είτε η αδιαφορία είτε ο φόβος και η ανασφάλεια κρατά τον κόσμο μακριά από τις πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε στην διαιώνιση της κατάστασης.

Στόχος μας είναι η ενίσχυση και ενοποίηση του φοιτητικού κινήματος, έτσι ώστε να το καταστήσουμε μια υπολογίσιμη δύναμη, ένα ρεύμα αμφισβήτησης και ανατροπής, που σε συντονισμό με μαθητές, γονείς, εργαζόμενους, συνταξιούχους, θα αποτελέσει ζωντανό κύτταρο της Ελληνικής- Κερκυραϊκής κοινωνίας, σε ένα κοινό μέτωπο αγώνα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

Συντονισμό με την Ε.Λ.Μ.Ε. Κέρκυρας, τους δασκάλους, τους μαθητές, όλες τις προοδευτικές πρωτοβουλίες που δραστηριοποιούνται στο νομό καθώς και τους υπόλοιπους φοιτητικούς συλλόγους του Ι.Π.

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008.


ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ…

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών
Φραντζής Κώστας

Πηγή: ΚΑΝΑΛΙ 1 97,5 FM ΚΕΡΚΥΡΑ