ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

View in English
“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2008

Πορεία διαμαρτυρίας στην Λευκίμμη για τον Αλέξη

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες κάτοικοι της Λευκίμμης για τον άδικο χαμό του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η πορεία κατέληξε στο χώρο του ΧΥΤΑ όπου και άρχισαν συμπλοκές με άνδρες των ΜΑΤ. Η ατμόσφαιρα έγινε γρήγορα αποπνικτική από την χρήση δακρυγόνων και χημικών. Οι συγκρούσεις συνεχίζονται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν ειδοποιηθεί από τους ίδιους τους κατοίκους για την πορεία ζητώντας τους να μην προκαλέσουν το πλήθος με την παρουσία τους. Αυτοί όμως προτίμησαν να παραταχτούν μπροστά στο χώρο του ΧΥΤΑ προκαλώντας τους διαδηλωτές.Δεν είναι πολύ καιρός που οι κάτοικοι της Λευκίμμης έζησαν τις ίδιες στιγμές με τον άδικο χαμό της Μαρίας Κουλούρη.

Για άλλη μια φορά τα χέρια των στυγνών δολοφόνων που υποτίθεται ότι μας προστατεύουν βάφτηκαν με το αίμα της νεολαίας μας, των παιδιών μας.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΟΝΟ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ...