Δολοφόνησαν τον 15χρονο Αλέξη

Αυτόπτης μάρτυρας αφηγείται

Πριν ώρες συναίβει κάτι συγκλονιστικό. Αστυνομικός σκότωσε 15χρονο νεαρό αφού δέχτηκε αυτός και ο συνάδελφος του λεκτική επίθεση από νέους στην οδό Ζωοδόχου Πηγής και Ναβαρίνου στα Εξάρχεια.

Ο αστυνομικός έριξε τρεις σφαίρες η μία εκ των οποίων πέτυχε τον μικρό Αλέξανδρο. Ήμουν μπροστά...ήταν τραγικό...ξαφνικά ακούσαμε 2 κρότους αφού είχε προηγηθεί μια λάμψη...μετά ο τρίτος και ο τελευταίος...και ο πιο καθοριστικός...σιωπή...ξαφνικά επικρατεί πανικός...τον πυροβόλησαν...τον σκότωσαν..πέθανε...πέθανε....θυμάμαι τόσο έντονα το παγωμένο του βλέμμα...αίμα κυλούσε από το στόμα του....ο μικρός μας Μελισσουλας έφυγε για ένα τόπο πιο ασφαλή από την κακία και την αδικία όσων έχουν εξουσία και την χρησιμοποιούν προς όφελος τους....μικρέ μας θα μας λείψεις απίστευτα...ότι και να πω είναι λίγο..R.I.P.


To VIDEO της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ



Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία του Αλέξη



Το video τραβήχτηκε στη Ναβαρίνου λίγα δευτερόλεπτα αφότου ακούστηκε ο πυροβολισμός, υπάρχει διμοιρία δεξιά στη Χαριλάου Τρικούπη που παρακολουθεί το γεγονός, λίγα δευτερόλεπτα μετά έφυγαν προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στο βίντεο όσο είναι δυνατό να φανεί λόγω χαμηλής ευκρίνειας φεύγει από το σημείο το περιπολικό κι ένα jeep της ΟΠΚΕ χωρίς αναμμένους φάρους. Η δολοφονία του 15χρονου μόλις έχει γίνει. Από το video έχει αφαιρεθεί ο ήχος για ευνόητους λόγους. Υπάρχουν και άλλα video που αναλόγως θα ανεβούν αργότερα αν κριθεί αναγκαίο.

Δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα για την δολοφονία του μικρού Αλέξη.




Σχετικά άρθρα:
-Ντροπή ! Σιωπή ! Σεβασμός ! Σκασμός όλοι μας !
-Η νύχτα του Αλέξη