ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

View in English
“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2008

ΒΟΣΔΟΥ-ΜΙΚΑΛΕΦ-ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ

Σε κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν σήμερα στα Κερκυραϊκά ΜΜΕ, ο Σ. Βόσδου Γ.Γ.Π. Ιονίων Νήσων, ο Σ. Μικάλεφ Δήμαρχος Κερκυραίων και πρόεδρος του συνδέσμου (σκουπιδιών) και ο Δήμαρχος (κάποιων Λευκιμμαίων) ο Σ. Γατσούλης δήλωσαν ότι:

1. Όλοι οι κάτοικοι της Λευκίμμης με έξοδα της τριανδρίας θα μετακομίσουν στο DUBAI.

2. Οι οικογένειες της τριανδρίας και οι ίδιοι θα μετακομίσουν στα «Μεσοράχια» σε οικόπεδα που τους παραχώρησε «δωρεάν» ο Μιχάλης.

3. Τα ΜΑΤ μετά από απόφαση του Χηνοφώτη θα επανδρωθούν με άλλες πέντε δiμoιρίες για να φρουρούν τους «τσαμπουκάδες» που θα κατοικούν πλέον εκεί απαγορεύοντας τους την έξοδο.

4. Μέχρι να γίνει η μετακόμιση των κατοίκων στo DUBAI τα ΜΑΤ να φορούν στολές ολόσωμες ΡΑΜΠΟ για να μην χάνουν τα γιλέκα, τα πανταλόνια, τις εξαρτήσεις και τα σ…….!

Κάτοικοι του Κάβου και της Λευκίμμης δείτε το video για να ξέρετε που σας στέλνουν οι φωστήρες που σας κυβερνούν!!!

Δείτε το σχετικό βίντεο στο ConrfuNews

Δυστυχώς ο Βόσδου θα πάει στη Φλώρινα, ο Μικάλεφ στη Μεζονέτα του και ο Γατσούλης στο λόφο του κογεβίνα και Σεις θα μείνετε στα Μεσοράχια για αυτό πρέπει να αγωνιστείτε για να μην μετατραπούν τα Μεσοράχια σε βόμβα Καρκίνου.

Πηγή:
ConrfuNews