Πανελλαδική αποκλειστικότητα στην ‘’ανακύκλωση’’

Το σημαντικότερο που προκύπτει από όλα αυτά είναι το συμπέρασμα ότι έχουν καταφέρει διά νόμου να έχει η ΕΕΑΑ την πανελλαδική αποκλειστικότητα στην "ανακύκλωση".

ΕΕΑΑ = 35% ΚΕΔΚΕ (τα χειρότερα στελέχη από ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΝΑΣΠ,ΚΚΕ) + 65% οι ρυπαίνοντες που δεν θέλησαν ή που λόγω της γραφειοκρατίας του νόμου δεν μπόρεσαν να αυτομολήσουν από το "σύστημα" αυτό.

Τα λεφτά που εισπράττει η ΕΕΑΑ είναι πολλά … κανείς δεν λέει ακριβώς πόσα… εκατομμύρια ευρώ… κάθε συσκευασμένο προϊόν έχει περ.2% επιβάρυνση σαν κόστος οικολογικής διαχείρισης της συσκευασίας του.

Το σύστημα αυτό έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα τα εξής δύο:

1. δεν γίνεται σοβαρή ανακύκλωση στην χώρα μας και έτσι τεκμηριώνεται η αναγκαιότητα των ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ που στήνουν παντού (βλ..πρόσφατα Μαυροράχη Θεσσαλονίκη, Λευκίμμη Κέρκυρα…)

2. πολύ μαύρο χρήμα με το οποίο χρηματίζονται και διαφθείρονται πολιτικοί, στελέχη οικολογικών οργανώσεων ( WWF, GREEN PEACE…. να γιατί σιωπούν… Ο Κ…….. της GREEN PEACE HELLAS λειτουργεί στον Βαρνάβα σαν πωλητής της ΕΕΑΑ…. )… κ.α…

Αν μπορέσεις να καταλάβεις αυτό που σου λέω τότε ίσως να μπορέσουν να το καταλάβουν και άλλοι. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να μην καταστραφούμε …….γιατί ο μόνος τρόπος είναι να τους επιτεθούμε.

Και αυτό είναι πολύ εύκολο, είναι εκτεθειμένοι και ανοιχτοί σε πολλά σημεία,…… απλά δεν υπάρχει πολιτική βούληση επειδή, μέχρι στιγμής, όπως φαίνεται και από τα διάφορα blogs, αυτά τα καταλαβαίνουν πολύ λίγοι.