ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

View in English
“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2008

Χειροτερεύει η κατάσταση στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου

Χθες, ο Νομάρχης Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου τονίζοντας ότι η κατάσταση είναι προβληματική και χειρότερη από κάθε άλλη φορά.

Ο κ. Πουλημένος επίσης αναφέρθηκε στην προσωρινή άδεια λειτουργίας που έδωσε, ξεκαθαρίζοντας ότι αποτελούσε μέρος του σχεδίου διευθέτησης όπου υπέβαλλε ο Σύνδεσμος Καθαριότητας, το οποίο έχει εγκριθεί από την Π.Ι.Ν., ώστε έως το 2009 να ολοκληρωθούν τα έργα με αποτέλεσμα να συντρέχουν οι προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος για κανονική αδειοδότηση της εγκατάστασης.

Τέλος ο κ. Πουλημένος ανέφερε πως σε περίπτωση που τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί, το ζήτημα της προσωρινής άδειας θα επανεξεταστεί, αφού ληφθούν όλοι οι παράγοντες υπόψη.

Δείτε την συνέντευξη που έδωσε ο κ. Πουλημένος στο CorfuNews

Κάντε κλικ να δείτε το video στο CorfuNews

Πηγή: CorfuNews, 06-10-2008
* Η αναδημοσίευση υλικού του Corfu News επιτρέπεται μόνο για το http://xyta-lefkimis.blogspot.com και δεν έχει δικαίωμα κανείς να αναδημοσιεύσει οτιδήποτε χωρίς την άδεια του CN.

Σχετικά άρθρα:
Στ. Πουλημένος: Δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα στο ΧΥΤΑ
ΧΥΤΑ Τεμπλονίου