Νέες Συλλήψεις

Μετά την αποδοκιμαστική στάση των κατοίκων της Λευκίμμης προς το Δήμαρχό τους Σ. Γατσούλη στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, ο κ. Γατσούλης προέβη σε νέες μηνύσεις που αποτέλεσμα είχαν την σύλληψη δύο ατόμων.

Να θυμίσουμε ότι στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο κάτοικοι πέταξαν κλούβια αυγά και γιαουρτάκι πρόβιο στον Δήμαρχό τους όταν εκείνος άρχισε να τους απειλεί ότι θα τους αφήσει χωρίς νερό για μία εβδομάδα. Οι κάτοικοι που στο παρελθόν έχουν μείνει αρκετές φορές χωρίς νερό τώρα διαμαρτύρονταν για τα χρέη του δήμου προς την ΔΕΗ η οποία πρόκειται να διακόψει την υδροδότηση της περιοχής λόγου του μεγάλου χρέους.



Κοιτάξτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω με πόση ευκολία ο Δήμαρχος διατάζει μέσω τηλεφώνου την παρουσία 20 αστυνομικών για να εισέλθουν και να επιβάλουν την τάξη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.



«Μάνθο, στείλε μου γρήγορα σε παρακαλώ 20 αστυνομικούς εδώ πάνω, εδώ στο δημαρχείο τώρα!» ούτε εμείς που πάμε στον σουβλατζή της γειτονιάς μας δεν έχουμε τόση οικειότητα «Μήτσοοοο, πιάσε 10 πίτες απ’ όλα...» Βέβαια θα μου πείτε μετά τα παρακάλια του κ Δημάρχου για να έρθουν 11 διμοιρίες ΜΑΤ στην Λευκίμμη – σύμφωνα πάντα με δηλώσεις του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Τσιότσιου – το να διατάζει κανείς μία 20αδα αστυνομικούς είναι πλέον εύκολο.

Έτσι λοιπόν ο Δήμαρχος μαζί με την βοήθεια των ρουφιάνων του έφτιαξε μια λίστα με τα ονόματα από τους διαμαρτυρόμενους ανεξάρτητα από το ότι αν συμμετείχαν στα επεισόδια ή μη και προχώρησε σε μηνύσεις εναντίον τους. Η αστυνομία με την σειρά της προχώρησε σήμερα το πρωί στην σύλληψη 2 ηλικιωμένων ατόμων. Τον συνταξιούχο αγρότη κ. Γαστεράτο Κωνσταντίνο ετών 75 και την κα. Κάντα Σοφία ετών 64.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και αφού έδωσαν κατάθεση συνεχίζετε η κράτηση τους.

Εντωμεταξύ, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό τμήμα Λευκίμμης πραγματοποιούν σήμερα το απόγευμα στις 7:30 κάτοικοι του δήμου Λευκιμμαίων προκειμένου να αφήσουν ελεύθερους τους δύο νέους συλληφθέντες αλλά και να τους δοθεί η δικογραφία την οποία κατέθεσε εναντίων τους ο Δήμαρχος τους κ. Γατσούλης.

Σχετικά άρθρα
ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
Αφέθησαν ελεύθεροι τελικά οι 2 συλληφθέντες χθες το βράδυ