Εκπομπή αφιέρωμα από to Ελεύθερο ραδιόφωνο 1431 ΑΜ

Εκπομπή αφιέρωμα έκανε ο ραδιοφωνικός σταθμός 1431 ΑΜ από την Θεσσαλονίκη για τα γεγονότα της 29ης Μάιου 2008 στην Λευκίμμη της Κέρκυρας που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 10 πολιτών, 13 συλλήψεις και το θάνατο μιας άτυχης γυναίκας, μητέρας δύο 4χρονων παιδιών.

Με συνθήματα "Κάθε ένας είναι ακροατής και παραγωγός ταυτόχρονα! Κάθε ένας είναι πομπός και δέκτης! Ενημερώσου και ενημέρωσε!", σκοπός της εκπομπής αυτής ήταν να προβληθεί η αλήθεια των γεγονότων στο ευρύτερο κοινό καταπολεμώντας έτσι την μάστιγα της στημένης ενημέρωσης που ελέγχεται από τα πολιτικά κέντρα.

«Χαρακτηριστική είναι η αποσιώπηση του γεγονότος από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, η προσπάθεια διαστρέβλωσης των γεγονότων για την κάλυψη αστυνομίας και κυβέρνηση, όπως επίσης και η παραίτηση της τοπικής δημοτικής οργάνωσης της Ν.Δ.»

Στην εκπομπή αυτή μίλησε και ο δημοσιογράφος κ. Τρύφωνας Βέργης που περιέγραψε την ιστορία του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι εκεί αλλά και το πώς οδηγήθηκαν στην θλιβερή εξέλιξη της 29ης Μαΐου.



Αποθήκευση αρχείου

Πηγή:
Ελεύθερο ραδιόφωνο 1431 ΑΜ