Ανακοίνωση Συμπαράστασης‏ - Παναττικό Δϊκτυο Κινημάτων Πόλης και Ενεργών Πολιτών

Παναττικό Δίκτυο Κινημάτων Πόλης και Ενεργών Πολιτών

panattikodiktyo@lists.indy.gr


Οι συλλογικότητες και τα άτομα που απαρτίζουν το Παναττικό Δίκτυο Κινημάτων Πόλης και Ενεργών Πολιτών συγκλονιστήκαμε από το θάνατο της συμπολίτισσάς σας και θα θέλαμε να εκφράσουμε σε όλους σας και ειδικότερα στην οικογένειά της τα βαθύτερα συλλυπητήριά μας.

Το Παναττικό Δίκτυο εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των κατοίκων της Λευκίμης που εναντιώνονται στη δημιουργία ΧΥΤΑ στον τόπο τους και αντιμετωπίζουν τις τελευταίες μέρες τη βαρβαρότητα των δυνάμεων καταστολής. Είναι προφανές πια ότι οποιαδήποτε αντίσταση πολιτών αυτή της χώρας μόνο με βάρβαρες κατασταλτικές μεθόδους θα αντιμετωπίζεται και αυτό συνάγεται από πάμπολλά παραδείγματα σε όλη την επικράτεια, από τον Αγ. Δημήτριο της Κοζάνης, το Ελληνικό, τις φοιτητικές κινητοποιήσεις, τους συνταξιούχους…

Είμαστε, όμως, πια όλοι και όλες αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τον αγώνα και τις αντιστάσεις μας διεκδικώντας την ποιότητα ζωής που επιθυμούμε και μας αντιστοιχεί, σε όλα τα επίπεδα.

Ενώ, τέλος, δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στον νεαρό που κρατείται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο και αντιμετωπίζει ΑΔΙΚΑ κατηγορίες για το θάνατο της αδικοχαμένης Μαρίας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!