ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ καταδικάζει απερίφραστα τα πρωτοφανή για την περιοχή μας έκτροπα εκ μέρους των ΜΑΤ σε βάρος αθώων και ανήμπορων να αντιδράσουν συμπολιτών μας, συμμετέχει στην αγωνία των συγγενών των τραυματισμένων συγχωριανών μας και επίσης καταδικάζει την παντελή έλλειψη της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα του δημάρχου κ. Γατσούλη από τον χώρο των γεγονότων καθόσον πιστεύουμε ότι ήταν ο μόνος του οποίου η παρουσία θα μπορούσε να προλάβει την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.

Γι αυτόν το λόγο ζητάμε εδώ και τώρα την παραίτηση της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα του δημάρχου κ. Γατσούλη αλλά και ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προς τον σκοπό αυτό οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας, κύριος Μοναστηριώτης και Κουρής, ως απλή ένδειξη συμπαράστασης προς τον Λευκιμμιώτικο λαό, θέτουν την παραίτησή τους στη διάθεση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να τον διευκολύνουν και δηλώνουμε ότι ως δημοτικοί σύμβουλοι δεν θα συμμετάσχουμε σε καμία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όσο τα ΜΑΤ θα βρίσκονται στην περιοχή μας.

Τέλος ζητάμε την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητήσουμε τις εξελίξεις για το θέμα του ΧΥΤΑ.

Την παρούσα ανακοίνωση προσυπογράφει και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βάρελης Θεοτόκης.