Ο κ. Σπύρος Ζηνιάτης και πάλι στο προσκήνιο

Αγαπητέ κύριε Ζηνιάτη,

Παρά την αποτυχημένη προσπάθειας σας να σταματήσετε τον δημοσιογράφο κ. Τρύφονα Βέργη από το να αποκάλυψη την αλήθεια για τα όσα συμβαίνουν στο νησί μας σχετικά με τα έργα για την διαχείριση των απορριμμάτων, συνεχίζετε τώρα με διαφορετικό τρόπο δημοσιοποιώντας άρθρα σας σε εφημερίδες (Έθνος, ΤΑ ΝΕΑ) παρουσιάζοντας τα γεγονότα μόνο από την πλευρά που σας συμφέρει.

Που ήσασταν κ. Ζηνιάτη την ώρα που εξελίσσονταν τα γεγονότα; Εμείς πάντως δεν είδαμε κανέναν από το κανάλι με το οποίο συνεργάζεστε. Το Corfu Channel έλαμψε δια της απουσίας του για άλλη μια φορά. Πως λοιπόν γράψατε τα άρθρα που γράψατε και «ξεχάσατε» να αναφέρετε το γεγονός ότι ο τραυματισμός της άτυχης γυναίκας ήταν άμεσα συνδεδεμένος με τον ξυλοδαρμό του οδηγού της μοτοσικλέτας από τους άνδρες των ΜΑΤ καθώς εκείνος οδηγούσε το όχημα και που είχε σαν αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο της μηχανής και να παρασύρει την γυναίκα;

Πως μπορείτε και κάνετε λόγο για το ότι ο συγκεκριμένος ΧΥΤΑ θα καλύψει τις ανάγκες μόνο του Δήμου Λευκίμμης από την στιγμή που ο Σύνδεσμος Καθαριότητας μιλάει επίσημα για 3 δήμους (ανεπίσημα ίσως να γίνουν και 4, Παξοί) .

Όσο για τα δακρυγόνα που έριξαν τα ΜΑΤ και το ότι η ρίψη τους έγινε αφού είχαν διασκορπιστεί οι διαδηλωτές, μάλλον θα σας είπαν γι αυτά που τους περίσσεψαν και είπαν οι άνθρωποι να τα ξεφορτωθούν για να μην τα κουβαλάνε πίσω.

Αυτή είναι η δημοσιογραφική δεοντολογία που σας διέπει;

Κύριε Ζηνιάτη τελειώνοντας, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι ο Κερκυραϊκός λαός γνωρίζει πολύ καλά την σχέση του Corfu Channel με την ΔΟΜΟΚΑΤ, κατασκευαστική εταιρία των έργων των ΧΥΤΑ Τεμπλονίου και Λευκίμμης. Οι προσπάθειες σας για να σπιλώσετε τον ιερό αγώνα μας θα έχουν σαν αποτέλεσμα να μας κάνετε ποιο δυνατούς.

Κάτοικοι Λευκίμμης

Σχετικά άρθρα:
CorfuNews: Να γιατί δεν έγινε η εκπομπή ΤΗΛΕΣΟΚ τις 6 Μαϊου 2008 & ο ρόλος του Σπύρου Ζηνιάτη!!!
xyta-lefkimis.blogspot: Έτσι κόπηκαν οι Εκπομπές ΤΗΛΕΣΟΚ του Τρύφωνα Βέργη
xyta-lefkimis.blogspot: Βαριά τραυματισμένη η 43χρονη
ΤΑ ΝΕΑ: Γυαλιά καρφιά για τον ΧΥΤΑ
Έθνος: «Μετωπική» για τον ΧΥΤΑ στη Νότια Κέρκυρα