Παράνομα "ΧΥΤA" Επιχείρηση φίμωσης νούμερο 3

Επανειλλημένη προσπάθεια φίμωσης του Δημοσιογράφου Τρύφωνα Βέργη, λόγω της προβολής, στον τηλεοπτικό σταθμό που εργάζεται, της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από την παράνομη κατασκευή και λειτουργία των "ΧΥΤΑ" Κέρκυρας.

Προφανώς τα συμφέροντα που θίγονται από τις αποκαλύψεις των εκπομπών του Τρύφωνα Βέργη είναι μεγάλα!!

Καλώ το Λαό της Κέρκυρας να καταδικάσει τις ενέργειες αυτές και να απαιτήσει τα Τηλεοπτικά Κανάλια της Κέρκυρας να λειτουργούν για το ΛΑΟ και ΟΧΙ για λίγους μέ .... ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Ετσι κάποιοι Δημοσιογράφοι (!)
αισθάνονται την Δημοσιογραφία;


Αυτό το Φαξ εστάλη από τον Διακεκριμένο Πανεπιστημιακό Δημοσιογράφο Dr Σπύρο Ζηνιάτη στον Διευθυντή του Τηλεκέρκυρα στα πλαίσια της Δημοσιογραφικής (!) δεοντολογίας.
Αυτήν την Δημοσιογραφία αξιότιμε κκ Ντοτόρε την μάθατε τώρα που τελειώσατε το πανεπιστήμιο; διότι ουδέποτε ζητήσατε κάτι ανάλογο, σε τόσα και τόσα θέματα που απασχολούν αυτό το Νησί, τα χρόνια που δεν είχατε ντοκτορά.
Κείνα τα χρόνια τα δύσκολα που ο Μακαριστός Μητροπολίτης ζητούσε την αποπομπή από την ΕΡΤ κάποιου δημοσιογράφου επονομαζόμενου "ΛΟΥΚΟΥΜΑ", και εγώ τότε έβγαζα μαύρα πρωτοσέλιδα για να στηρίξω τον .... δημοσιογράφο.
Υπογράφω ως Τρύφωνας Μ. Βέργης κάτοικος Κέρκυρας και όχι με το ψευδώνυμο ΑΛΕΚΟΣ ΤΣΙΡΙΓΚΑΚΗΣ κάτοικος ΝΥ. (έχω ρεπορταζ)
Ενημερώστε κύριε Διευθυντά γιατί εγκαταλείψατε το αρχαιότερο πνευματικό ίδρυμα της Χώρας μας; (έχω ρεπορταζ)
Συνέχεια εφ΄ όλης της ύλης μεθαύριο.-

Πατήστε για μεγέθυνση

Αντί αυτού του γελοίου Φαξ, περίμενα κύριε δημοσιογράφε να ζητήσετε τα έγγραφα και τα στοιχεία που δίνουν απαντήσεις σε όλα όσα αναφέρει η επιστολή της ΔΟΜΟΚΑΤ και θα ερχόσουν και συ μαζί με τους Λευκιμμιώτες να δώσουμε την μάχη για ένα καλύτερο και πιο υγιεινό αύριο για μας και για τα παιδιά μας.

Αυτό το ρόλο εγώ ξέρω και αυτό έχω επιλέξει, για αυτό έχω ένα αυτοκίνητο του 1990 και κανένα άλλο περιουσιακό στοιχείο κύριε δημοσιογράφε.-


Πηγή: Τρύφωνας Βέργης Corfu News

Σχετικά άρθρα:
Επιχείρηση φίμωσης νούμερο 2