Ημέρα γιορτής για το xyta-lefkimis.blogspot.com

Σήμερα ο μετρητής επισκέψεων της ιστοσελίδας μας (μπορείτε να το δείτε στο τέλος της σελίδας) ξεπέρασε τις 10.000 επισκέψεις σε διάστημα ενός μόνο μήνα. Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε, πάντα με την βοήθεια σας, να γίνουν πάνω από 100 αναρτήσεις και να κρατήσουμε ενήμερους όλους εσάς, αλλά και αυτούς που βρίσκονται μακριά μας. Καταφέραμε να κάνουμε την φωνή του αγανακτισμένου λαού της Λευκίμμης να ακουστεί απ’άκρη σε άκρη της γης.

Καθημερινά κόσμος από κάθε γωνιά του πλανήτη συνδέεται με την ιστοσελίδα μας για να παρακολουθήσει τα τελευταία γεγονότα αυτού του εγκλήματος που διαπράττουν οι αρμόδιοι προκειμένου να αποσπάσουν Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις προς προσωπικά τους οφέλη.

Χώρες προέλευσης επισκεπτών

Οι απανταχού Λευκιμμιώτες αλλά και απλοί συμπαραστάτες, δίνουν καθημερινά το παρόν με μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης από χώρες του εξωτερικού σαν την Αμερική, Ινδία, Αγγλία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Κύπρο, Φιλανδία, Λουξεμβούργο, και Νέα Ζηλανδία.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά και να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τελικής δικαίωσης. Θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό εκείνων που μάχονται για το καλό του τόπου μας – για το καλό της Λευκίμμης μας.