ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

View in English
“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2008

Δήλωση Στέφανου Γκίκα

Ο κ. Στέφανος Γκίκας υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ την Παρασκευή 10 Ιαν. 2008 συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σωτήρη Βόσδου στο γραφείο του στην Περιφέρεια. Ο κ. Βόσδου ενημέρωσε τον κ. Γκίκα για τον προγραμματισμό δραστηριοτήτων της Περιφέρειας το προσεχές διάστημα, καθώς και για την πρόοδο των έργων που έχουν χρηματοδοτηθεί από το 3ο ΚΠΣ.

Ο κ. Στέφανος Γκίκας μετά την συνάντηση προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είχα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Περιφερειάρχη κ. Σωτήρη Βόσδου για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Ενημερώθηκα επίσης για τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων της Περιφέρειας. Για το θέμα του ΧΥΤΑ Λευκίμμης συνιστώ ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Το θέμα των ΧΥΤΑ της Κέρκυρας είναι εξαιρετικά πολύπλοκο, όπως και γενικότερα το ζήτημα της διαχείρισης των σκουπιδιών και θεωρώ ότι η λύση στο πρόβλημα είναι η δημιουργία εγκαταστάσεων ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, με δημιουργία ΧΥΤΥ, κατά τα πρότυπα τόσων άλλων πόλεων του εξωτερικού. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούμε με γοργούς ρυθμούς».

Πηγή incorfu.gr