ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Το Αλεύχιμον
Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Λευκίμμης
Ο σύλλογος μας, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην αποστολή του και να συμβάλλει ουσιαστικά στη προστασία του περιβάλλοντος και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής μας, στηρίζεται αποκλειστικά σε συνδρομές , χορηγίες και σε έσοδα που μπορούν να προκύψουν από τις ελάχιστες εκδηλώσεις.
Πρωταρχικός μας σκοπός την δύσκολη περίοδο που διανύουμε , αποτελεί η κάλυψη νομικών δαπανών για τελική δικαίωση των κατοίκων της περιοχής μας ως κατήγοροι αλλά και ως κατηγορούμενοι.
Για το λόγο αυτό, στην παρούσα περίσταση, θεωρούμε ότι η συμβολή σας έστω και με ένα ελάχιστο χρηματικό ποσό (από 1 € έως το ποσό που επιθυμείτε), είναι πολύτιμη.
Για κάθε ποσό που θα κατατίθεται στον λογαριασμό του συλλόγου μας, θα εκδίδεται επίσημη απόδειξη για φορολογική χρήση ενώ το ποσό, θα καταγράφεται στο βιβλίο εσόδων του Συλλόγου.


Μπορείτε να στείλετε τη συνδρομή σας, ή την χορηγία σας στο σύλλογο, είτε μέσω WEB BANKING είτε με αυτοπρόσωπη παρουσία σας στην τράπεζά σας με τον αριθμό λογαριασμού (ΙΒΑΝ) του συλλόγου μας που βλέπετε παρακάτω.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο