ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 5 Ιουνίου 2010 με ανοιχτή πρόσκληση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Λευκίμμης ΄΄ Αλεύχιμον ΄΄ και του Κινήματος Ενάντια στον Παράνομο Χ.Υ.Τ.Α. Νότιας Κέρκυρας προς το Γ. Γραμματέα της Π.Ι.Ν. ζητούσαμε να επισκεφτεί τη Λευκίμμη προκειμένου να του εκθέσουμε αλλά και να διαπιστώσει ο ίδιος τους λόγους για τους οποίους ο Χ.Υ.Τ.Α. Νότιας Κέρκυρας δεν πρέπει να αδειοδοτηθεί και να λειτουργήσει.

Σήμερα 7 Ιουνίου 2010 και μετά τη δημοσιοποίηση στα Μ.Μ.Ε. της ανοιχτής επιστολής μας δεχτήκαμε επανειλημμένα τηλεφωνήματα από τη γραμματεία της Π.Ι.Ν. και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη που ζητούσαν επίμονα συνάντηση στο γραφείο του Γ. Γραμματέα της Π.Ι.Ν. για την Τρίτη 8 Ιουνίου 2010 στις 7:00 μ.μ.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας μετέφεραν για άλλη μια φορά την απόφαση του κινήματος, η συνάντηση να γίνει στη Λευκίμμη ώστε ο Περιφερειάρχης να έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί το χώρο του Χ.Υ.Τ.Α. και να συζητήσει με τους κατοίκους της Λευκίμμης, κάτι που δεν έκανε κανένας θεσμικός μέχρι σήμερα.

Παρόλα αυτά η Γ. Γραμματεία της Π.Ι.Ν. εξέδωσε Δελτίο Τύπου εν αγνοία μας με το οποίο ανακοίνωνε ότι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ των μελών του κινήματος και του Γ. Γραμματέα Ιονίων Νήσων.

Καταλήγοντας καλούμε τον Περιφερειάρχη να σεβαστεί την απαίτηση του Λευκιμμιώτικου λαού να επισκεφτεί τη Λευκίμμη και να συζητήσει μαζί του.

Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα μπορούσε να γίνει συζήτηση χωρίς την παρουσία όλου του Λευκιμμιώτικου λαού, τη στιγμή που η Αστυνομία έχει ξαμοληθεί (από σήμερα 7 Ιουνίου 2010) μοιράζοντας σε εκατοντάδες Λευκιμμιώτες Εισαγγελικές παραγγελίες, προσπαθώντας να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας και πάλι.

Για του λόγου το αληθές σας αποστέλλουμε κλήσεις που επιδόθηκαν σε όλα τα μέλη 5μελούς οικογένειας.
Πατήστε για μεγέθυνση
Πατήστε για μεγέθυνση
Πατήστε για μεγέθυνση
Πατήστε για μεγέθυνση
Πατήστε για μεγέθυνση

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Η ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ

8.700.000€ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Λευκίμμη 7 Ιουνίου 2010

Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος ΄΄Αλεύχιμον΄΄
Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά του Παράνομου Χ.Υ.Τ.Α. Νότιας Κέρκυρας

Σχετικά άρθρα:
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ