<<ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ>>

Πριν μερικά χρόνια τα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε. (Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης) ¨έπεισαν την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ότι έπρεπε να αγοράσουν μετοχές για να κερδίσουν χρήματα χωρίς να δουλεύουν. Ακόμα και στην δική μου οικογένεια, έφθασε το «ρητό» ,ότι έξυπνος είναι όποιος κερδίζει λεπτά., χωρίς άγχος και ιδρώτα. ¨Ήταν τόσο πιστικοί, που ακόμα και δικηγόροι, γιατροί, ακόμα και «οικονομολόγοι», και άλλοι πολλών ειδών ξερόλες έχασαν μεγάλο μέρος των οικονομιών τους. Στο ερώτημα ποιος θα χάσει αυτά που αυτοί θα κερδίσουν, η απάντηση ήταν. «…σιγά που εσύ τα ξέρεις όλα..» -Το ίδιο ακριβώς επιχείρημα χρησιμοποιούν και σήμερα για να δικαιολογήσουν την αντίθεσή τους ή την αδράνειά τους στο επιχειρούμενο έγκλημα σε βάρος των Λευκιμμιωτών σε σχέση με την κατασκευή της χωματερής- .

Όλοι οι προπαγανδιστές του «μονοπωλιακού καπιταλισμού», μας μιλάνε γενικά και αόριστα για οικονομική κρίση. Δεν μας λένε ποιοι την δημιούργησαν και που βρίσκονται σήμερα αυτά που λείπουν από το πιάτο των λαών όλου του πλανήτη.

Όσοι έχουν ελάχιστο μυαλό γνωρίζουν καλά. (Αν δεν έχουν αποβλακωθεί από την προπαγάνδα των εξουσιαστών), Ότι ο πλούτος της γης είναι ίσος με την παραγωγή της. Που βρίσκεται λοιπόν αυτός πλούτος?

Οι λαοί που τον παράγουν, βρίσκονται στην απόλυτη ένδεια. Οι Αραβικοί λαοί που παράγουν το πετρέλαιο πεθαίνουν από πείνα, μόλυνση, και κάθε είδους ασθένειες που μετέφεραν σ’ αυτές με το «Ελεύθερο» εμπόριο, αφού κάθε εργατοώρα Αμερικάνου ή Ευρωπαίου. ανταλλάσσεται με δεκάδες εργατοώρες Αράβων. Φυσικά, δεν μιλάω για τους πολέμους κατευθείαν, ή μέσω των λακέδων τους, με τα όπλα που τους υποχρεώνουν να αγοράζουν από αυτούς.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ του πλανήτη? Στις τσέπες ποιών? Ποιος τάβαλε σ’ αυτές τις τσέπες? Δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ για να απαντήσουμε.

=ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ= και οι λακέδες τους που το παίζουν κυβερνήτες , Διαχρονικά, και μάλιστα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ», αφού εκπαιδεύτηκαν και έγιναν άριστα Πλυντήρια εγκεφάλων, SIEMENS, FORD κ.λπ.

Από το 1996, όμως και μετά, οι «Άρχοντες» του Πλανήτη έκριναν ότι οι Λαοί των χωρών τους είναι προνομιούχοι, κάτι που δεν τους αξίζει και είναι ώρα να τους μεταφέρουν στην πριν την επανάσταση των Αστών κοινωνία. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ και δεν διανοούνται να επιστρέψουν κάτι από τα κλεμμένα. Τώρα ζητούν να υποθηκεύσουμε τα παιδιά μας και τα εγκόνια μας, αφού δεν κινδυνεύουν πλέον από την «ΑΣΠΡΗ ΑΡΚΟΥΔΑ», Βάζοντας τους λακέδες τους να τους δώσουν ακόμα 28 δις. Ευρώ, από αυτά που δεν τους ανήκουν.

ΠΕΤΡΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ
ΛΕΥΚΙΜΜΗ