H απάντηση γιατι θα τρώνε ξυλο ολο το 2008 στη Λευκίμμη

Ο Σύνδεσμος καθαριότητας(ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΧΑΣ) στην προσπάθειά του να απορροφήσει τα κονδύλια δισεκατομμυρίων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση που προσφέρονται για την κατασκευή ΧΥΤΑ μέχρι το τέλος του 2008, έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου ώστε μέχρι το τέλος του έτους να δημιουργήσει και να θέσει σε λειτουργία τέτοια χωματερή στη Λευκίμμη στη θέση Μεσοράχια και νέα τρύπα χαβούζα στο ηδη ταλαιπωρημένο 25 χρόνια Τεμπλόνι, χωρίς να τηρούνται καν οι απαραίτητοι όροι για την κατασκευή αυτων των εργασιών , αφού δεν υπάρχουν περιθώρια καθυστέρησης.

Ταυτόχρονα προσφέρονται μεγάλες ευκαιρίες κερδοφορίας για την κατασκευαστική εταιρια-ες, καταστρέφοντας το φυσικό περιβάλλον σε συνεργασία με τους Δημάρχους που βρίσκονται στο Σύνδεσμο. Μελέτες εκατομυρίων,κατασκευές εκατομυρίων,χρηματοδοτήσεις εκατομυρίων για να φτιάξουν ΤΡΥΠΕΣ στη γη χωρίς να λογαριάζουν τίποτα.Δεν τους εμπόδισε που χτύπησαν τον υδροφόρο ορίζοντα και δεν πάνε να κάνουν μελέτη σε αλλο σημείο που δεν θα περνούν ποτάμια νερού απο κάτω γιατι μεχρι τοτε δεν θα εχουν τη καρέκλα της εξουσίας.

Οτι προλάβουν οι αρχοντες τώρα. Εκει θα μείνουν μεχρι τέλους γιατί ειναι ΜΕΓΑΛΟ το ΚΟΝΔΥΛΙ που διαχειρίζονται. Γι αυτο οι κάτοικοι θα χορτάσουν ξύλο, χημικά, καπνόγονα, κατηγορίες για αντίσταση κατα των αρχων, δικογραφίες δίκες,ποινές. Το σύστημα αυτων που επέλεξαν να δώσουν λυση στα προβλήματα των πολιτών των ιδιων πολιτων-Δημοτών αυτών που τους ψηφισαν ειναι να τους ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ στο ΞΥΛΟ. ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ και ξανα ΞΥΛΟ. Ειναι πολλά τα λεφτα. Αλλωστε λένε μόνοι τους ας τελειώσει το εργο και ας μην δουλέψει ποτε ο ΧΥΤΑ!!! Ειναι η ευκαιρία της ζωής τους. Ειναι ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Πατήστε εδώ για μεγέθυνσηΠατήστε εδώ για μεγέθυνση
















Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες να τις δειτε σε μεγένθυση.Βλεπετε τα ποτάμια νερού που σκέπασαν με χωμα. Αρχικα προέβλεπε η μελέτη του 12 μετρα βαθος της λεκάνης τώρα με το χώμα που εριξαν εγινε 2 αντε 2,5 μετρα και τα νερα τρέχουν να βγουν απο αλλες μεριές.Το ξερουν οτι με τοσο νερο απο κατω δεν θα μπορέσουν να το κρατήσουν ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ OI ΜΕΛΕΤΕΣ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!!!!

Πηγή:
Βραχονησίδα.gr