Κοκορομαχία Αυλωνίτη - Στ. Πουλημένου στο Corfu Channel



Στον Νομάρχη Κέρκυρας τάριχνε ο Δήμαρχος Εσπερίων κ. Αυλωνίτης στο χθεσινοβραδυνό δελτίο ειδήσεων του τοπικού Corfu Channel. Ο κ.Αυλωνίτης του καταλόγισε μεροληπτική στάση και τον κατηγορούσε ότι άλλαξε συμπεριφορά υπέρ των κατοίκων της Λευκίμμης και ότι άφησε τον Σύνδεσμο από το κοινό τους δρόμο .

Τα έβαλε μαζί του γιατί δέχθηκε αντιπροσωπεία κατοίκων της Λευκίμμης και δεν καταδίκασε τα επεισόδια που είχαν προηγηθεί στο Δημαρχείο όπου εξαγριωμένοι Λευκιμμιώτες φώναζαν έξω από την πόρτα του Δημάρχου «Αλήτη-αλήτη Ταγματασφαλίτη , Μικάλεφ παραιτήσου εσύ και οι σύμβουλοι σου» κτυπώντας την πόρτα του γραφείου του.

Τον κατηγόρησε επίσης ότι έδωσε η Νομαρχία στα Μέσα Ενημέρωσης τον έλεγχο του ΚΕΠΕ προτού λάβει το έγγραφο ο Σύνδεσμος καθαριότητας. Ο Νομάρχης στη συνέχεια παρενέβη για να αποστομώσει τον Δικηγόρο-Δήμαρχο λέγοντας ότι ως νομικός διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι τον έλεγχο της επιτροπής δεν τον έδωσε η Νομαρχία σε κανένα Μέσο ενημέρωσης αλλά μετά από αίτημα του Συλλόγου Τεμπλονίου που έχει έννομο συμφέρον, χορηγήθηκε. Τώρα αν από εκεί δημοσιοποιήθηκε δεν φέρει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ευθύνη.

Για την συνάντηση στο γραφείο του με κατοίκους της Λευκίμμης είπε ότι του ζητήθηκε συνάντηση και δεν υπήρχε λόγος να το αρνηθεί όπως θα έκανε σε κάθε περίπτωση. Όσο για τα επεισόδια τα έμαθε εκ των υστέρων, δεν τα γνώριζε ότι έγιναν την στιγμή της συνάντησης και ότι τα καταδικάζει τώρα που τα είδε.

Μεροληπτική στάση δεν υπάρχει, ο Σύνδεσμος είπε δεν έχει τηρήσει το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι σήμερα και ότι δεν θα δώσει άδεια ούτε στο ΧΥΤΑ Λευκίμμης αν δεν τηρηθούν οι όροι περιβάλλοντος, η επαρκής στελέχωση του φορέα και εάν το Συμβούλιο Επικρατείας δεν εγκρίνει τη χωροθέτηση.

Του θύμισε ότι έχουν προσφύγει οι κάτοικοι κατά της απόφασης του να τους χορηγήσει άδεια μέχρι τέλους του 2009 και ότι έχουν μηνυθεί υπάλληλοι της Υπηρεσίας Υγείας και γι αυτό δεν θα αφήσει να γίνει δεύτερο Τεμπλόνι στην Λευκίμμη και ότι πρέπει να τρέξουν όλοι για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ο κ. Αυλωνίτης νόμιζε ότι είχε το “γήπεδο” της τηλεόρασης να παίξει μόνος του αλλά τελικά τα βρήκε σκούρα αφού βρήκε τον αντίπαλο στο τερρέν και σε φούλ επίθεση. Έτσι κούρνιασε και παραδέχτηκε την τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα από την διαχείριση τους!!

Με λίγα λόγια πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Τη “δίκη” τελικά κέρδισε ο Νομάρχης. Τσάμπα το “παράβολο” κύριε Αυλωνίτη, τσάμπα η βενζίνη που κάψατε να πάτε στο Corfu Channel. Ο τηλεθεατής διαπίστωσε για άλλη μια φορά με τι ταχύτητα κινούνται στο Σύνδεσμο Καθαριότητας (Μπόχας και Σκουπιδιού)!!!

Πηγή: Βραχονησίδα.gr


Σχετικά άρθρα:
Αντιπαράθεση Αυλωνίτη - Πουλημένου για το ΧΥΤΑ Τεμπλονίου