ΝΕ ΠΑΣΟΚ για τα επεισόδια στη Λευκίμμη

Κέρκυρα 13-8-2008

Επεισόδια στη Λευκίμμη.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

Το επίσημο Αστυνομικό Δελτίο αναφέρει:

Ομάδα 10-15 νεαρών κουκουλοφόρων και κρανιοφόρων με σακίδια στην πλάτη εκσφενδόνιζαν κατά των Αστυνομικών δυνάμεων και του καταστήματος της Αστυνομίας της Λευκίμμης, μπουλόνια και μεταλλικά σφαιρίδια.
Συνελήφθη ένας… παπάς!

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας αναφερόμενος στα γεγονότα της Λευκίμμης, χαρακτήρισε τους κατοίκους που αντιδρούν ”λίγα εξτρεμιστικά στοιχεία”

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

Ποιά είναι η θέση του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Δένδια:
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Οι εξεγερμένοι κάτοικοι της Λευκίμμης, -όσοι τέλος πάντων αντιδρούν- είναι ”ΛΙΓΑ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ”, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Ποιά είναι η θέση της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Ν.Δ. Κέρκυρας στα παραπάνω ερωτήματα;

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερκυραίων στην συνεδρίασή του την 29η Ιουλίου έλαβε απόφαση να φύγουν τα ΜΑΤ από τη Λευκίμμη.
Ο Δήμαρχος Κερκυραίων, ως εκτελεστής των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ζήτησε να φύγουν τα ΜΑΤ από τη Λευκίμμη, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Στην ίδια συνεδρίαση ο Δήμαρχος Κερκυραίων και ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας του Νομού, ανέλαβε την υποχρέωση να μεταφέρει στο Σύνδεσμο την πρόταση των κατοίκων της Λευκίμμης.
Το έπραξε ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Την σιωπή στα παραπάνω ερωτήματα την θεωρώ ηθική ενοχή έναντι των δημοκρατικών θεσμών και έναντι των αγώνων πολιτών.


ΜΠΟΥΚΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Σχόλια:


Κύριε Μπούκα,

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λευκιμμαίων στην συνεδρίασή του την 13η Ιουνίου 2008 έλαβε απόφαση να φύγουν τα ΜΑΤ από τη Λευκίμμη και να διακοπεί το έργο έως ότου κριθεί η νομιμότητα του έργου από το ΣτΕ που εκκρεμούν προσφυγές.

Ο Δήμαρχος Λευκιμμαίων και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Γατσούλης , ως εκτελεστής των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, έκανε τίποτε έμπρακτα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Αν δεν γνωρίζετε να σας πούμε εμείς. Ο κ. Γατσούλης σαν θερμός υποστηρικτής του έργου, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο.

Για αυτό λοιπόν μην προσπαθείτε κάθε φορά να τον βγάζετε απ’ έξω! Αυτό είναι συγκάλυψη.

Κάτοικοι Λευκίμμης