Για Σένα Προεδρέ μας !!!

Οι ΚΑΡΕΚΛΟΘΗΡΕΣ – γαλάζιοι – Καρεκλοκένταυροι !!

Πέρασαν τα 20 χρόνια της Σοσιαλιστικής «ευφορίας»!

Ζήσαμε τα πράσινα καφενεία και επιζήσαμε!

Νιώσαμε στο πετσί μας την αλαζονεία και απολαύσαμε το Νερώνειο ύφος των εξουσιαστών.

Χάρη στην άριστη λειτουργία των περίφημων κλαδικών του ΠΑΣΟΚ γυρίσαμε πολλά μέρη της πατρίδος μας και γνωρίσαμε τη σύγχρονη ζωή των ακριτών μας σ΄ ολόκληρη τη μεθόριο.

«Α ξ ι ο κ ρ α τ ί α» και Άγιος Ο Θεός!

Τεσσάρων αστέρων Στρατηγός, Ο Πρασινοφρουρός της γειτονιάς σχεδίαζε και εκτελούσε!

Είκοσι ολόκληρα χρόνια, Σοσιαλιστικός Παράδεισος!

΄Ώσπου ξημέρωσε μια άλλη μέρα !

Και ήρθαμε ξανά εμείς, η γαλάζια φουρνιά!

Ήρθαμε – σεμνά και ταπεινά – για κάθαρση, για αξιοκρατία, για κοινωνική δικαιοσύνη με Κυβέρνηση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για να διώξουμε τα λαμόγια και τα οικονομικά κατεστημένα που ρουφούν το αίμα του Λαού, δηλαδή τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ (δική σου λέξη).

Ήρθαμε για ΑΛΛΑΓΗ, να φέρουμε ξανά το χαμόγελο εκεί που χάθηκε, την ελπίδα εκεί που έσβησε, το κουράγιο εκεί που στέρεψε,

Ήρθαμε εμείς οι γαλάζιοι απελευθερωτές, σωτήρες, των αδυνάτων, προστάτες των κατατρεγμένων!

Ήρθαμε για να ζωντανέψουμε τις χαμένες ελπίδες των απελπισμένων νέων μας, για να δώσουμε ανάσα ζωής στους αποκαμωμένους ηλικιωμένους!

Ήρθαμε για να αποκαταστήσουμε τις αξίες που γκρεμίστηκαν, τις προσδοκίες που στέρεψαν, τις υπολήψεις που σπιλώθηκαν, τους άξιους που παραγκωνίστηκαν, τους ικανούς που λαβώθηκαν

Έτσι χάραξε στις καρδιές μας η καινούργια μέρα, ξάστερη, γελαστή και χαρούμενη!

Και ξαφνικά Τσουνάμι!

Μέσα σε μερόνυχτα λίγων χρόνων, σεμνής και ταπεινής διακυβέρνησης, οι νέοι καρεκλοθήρες οι γαλάζιοι «επιτελείς» μας απογοητεύουν, μας αποκαρδιώνουν , μας προδίδουν!

Οι πιο πολλοί άκαπνοι, καινούργιοι στα μετερίζια, άγνωστοι, στα απόσκια έως χτες ασφαλείς, ανέγγιχτοι, απείραχτοι!

Και συνεχίζουν ότι απόμεινε από τους πρασινοφρουρούς! Ξηλώνουν τους λίγους ικανούς και τίμιους, τους εκδικούνται που κράτησαν «Θερμοπύλες»!

Τους Τιμωρούν!

Δειλοί, μοιραίοι, κι άβουλοι αλλά πρόθυμοι και ικανοί και αποτελεσματικοί, αδιαφορούν για το Λαό αρκεί να εξυπηρετήσουν τα οικονομικά συμφέροντα των φίλων τους!!

Αδίστακτοι, αιμοδιψείς, οι σύγχρονοι καρεκλοθήρες! Θαρραλέοι, Ψύχραιμοι, όταν πρόκειται να δώσουν εντολή κατά του Λαού. «ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ»!

Σαν το λίβα που καίει τα σπαρτά!

Αυτοί καίνε τις σημαίες μας, αποκαθηλώνουν τα σύμβολά μας, σαν τα στίφη του βορά, Ούννοι, Γότθοι, Οστρογότθοι, Βησιγότθοι που λεηλάτησαν και εσύλησαν τους Αγίους Τόπους! Χτυπούν και δολοφονούν αυτούς που θέλουν να προστατέψουν τον τόπο τους, το περιβάλλον τα παιδιά τους, δεν μας επιτρέπουν να καλλιεργήσουμε τη γη μας, δεν μπορούμε να πάμε στις περιουσίες μας στα σπίτια μας. Μας επιβάλουν να δεχθούμε μία παράνομη χωματερή, (ΧΥΤΑ θέλουν να τον ονομάζουν οι δικοί σου καρεκλοθήρες) δίπλα από τα σπίτια μας, από τα πηγάδια μας, από τα ποτάμια μας, σπέρνοντας τον καρκίνο σε μας και τα παιδιά μας και φέρνοντας την οικονομική καταστροφή στην Λευκίμμη μας.

Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο οι Καρεκλοκένταυροι διορισμένοι κυβερνητικοί που εσύ Κ. Καραμανλή, με την δική μας ψήφο και ανοχή μας επέβαλες!

Δικοί σου φίλοι και δικές σου οι επιλογές αυτών των …..!

Ο αγώνας μας – δυστυχώς – ήταν για ένα πουκάμισο αδειανό!

Κρίμα, πολύ κρίμα!!

Λυπάμαι για τα παιδιά μας, για τον τόπο μας και την παράταξη που δυστυχώς τόσα χρόνια υπηρέτησα πιστά χωρίς ανταλλάγματα και κέρδη όπως αυτά τα ανθρωπάκια που μας επέβαλες.

Δεν πιστεύω ούτε ανήκω πλέον σε Σας, ανήκω μόνον σε ΑΥΤΟΥΣ τους Ανθρώπους που δίνουν καθημερινά την μάχη στα Μεσορράχια.


Τρύφωνας Μ Βέργης


Πηγή: CorfuNews