ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ.Ρ.Α


ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
18 Ιουνίου 2008

Προς τους «αφέντες» μας και εργολάβους του μέλλοντος μας

Το πρόβλημα σας πλέον δεν είναι η χωματερή και τα λεφτά που θα εισπράξετε.

Το ζητούμενο είναι η καθυπόταξη των κατοίκων της Λευκίμμης.

Σας έχει ενοχλήσει που οι Λευκιμμιώτες αντιστέκονται στην δικτατορία σας και ιδρύουν τους δικούς τους θεσμούς . Σας ενοχλεί που οι κάτοικοι της Λευκίμμης, κάτω από καθεστώς δικτατορίας αποφασίζουν στην Λαϊκή συνέλευση τους αδιαφορώντας για τους θεσμούς της δήθεν εκπροσώπησης.

Θέλετε συντρίψετε την Λευκίμμη και να στείλετε σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα. Να εμπεδώσει ο λαός την πεποίθηση ότι «δεν γίνεται τίποτα». Να στερεώσετε το καθεστώς τρόμου και παραίτησης από τα κοινά. Να μας μετατρέψετε σε δουλοπάροικους του δικού σας τεχνολογικού μεσαίωνα.

Δολοφονήσατε μια γυναίκα ,αφήσατε δύο ορφανά, τραυματίσατε ανθρώπους, καταπατήσατε ιδιοκτησίες φτωχών αγροτών και ξεριζώσατε ελιές , καθυβρίσατε γέρους και γυναίκες, εισβάλατε σε σπίτια πάνοπλοι, πνίξατε την Λευκίμμη με τα δακρυγόνα και τα χημικά. Απειλείτε με φυλακίσεις τον αγωνιζόμενο λαό της Λευκίμμης.

Μην περιμένετε να μας υποτάξετε . Δεν σας φοβόμαστε. Θα προστατέψουμε τον τόπο μας με κάθε θυσία.

Οι συκοφαντίες που σπέρνετε από τα ΜΜΕ, η προσπάθεια να χωρίσετε την Λευκίμμη από την υπόλοιπη Κέρκυρα και να παρουσιάσετε την εικόνα που σας βολεύει, δεν θα περάσει . Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, ρωτήστε και τον Γκαίμπελς.

Μαζέψτε τους γκάγκστερ τους χαφιέδες και τα υποκείμενα που μας κουβαλήσατε εδώ. Σταματήστε τώρα την χωματερή – οικολογικό έγκλημα.

Είμαστε φιλήσυχοι και ευγενικοί άνθρωποι αλλά θα γίνουμε αντάρτες γατί δεν σας αντέχουμε άλλο. Θα μας βλέπετε στον ύπνο σας και θα πετάγεστε.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ