Συνέντευξη κ. Καραβαζάκη

Συνέντευξη του κ. Καραβαζάκη, στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αντέννα από τον δημοσιογράφο κ. Ιωάννη Ασωνίτη για τα νέα επεισόδια στον ΧΥΤΑ Λευκίμμης.


Αποθήκευση αρχείου


Δημοσιογράφος:
Κυρίες και κύριοι 12:39. Έχουν σκληρύνει τα γεγονότα στην Νότια Κέρκυρα, στη Λευκίμμη και να περάσουμε στην επόμενη τηλεφωνική επικοινωνία για το τι ακριβώς συμβαίνει αυτή την ώρα στο ΧΥΤΑ της Λευκίμμης. κ. Καραβαζάκη, τι ακριβώς βλέπετε εσείς στα μάτια σας;
Καραβαζάκης:
Εμείς στα μάτια μας βλέπουμε ένα, πώς να το χαρακτηρίσω, αδίστακτο αστυνομικό κράτος, το οποίο έχει χρησιμοποιήσει όλες τις δυνάμεις που μπορούσε να χρησιμοποιήσει και όλα τα μέσα για να αντιμετωπίσει τη δίκαια αντίδραση των κατοίκων της Λευκίμμης που δεν θέλουνε να φύγουνε από τα σπίτια τους. Αυτό βλέπουμε. Έχουν έρθει με ό, τι μέσα έχουνε.
[πέφτει η γραμμή]
Αυτή τη στιγμή αντισταθήκαμε στην αστυνομική βία, η οποία ήτανε χωρίς λόγο και με όση ένταση μπορούσανε και αποχωρούμε από το χώρο.

Δημοσιογράφος:
Αποχωρείτε από το χώρο; Θέλω να ρωτήσω το εξής, εις την άποψη του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος δήλωσε ότι η γυναίκα, η έγκυος γυναίκα η οποία βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, είχε ατύχημα με μηχανάκι, είναι αλήθεια;
Καραβαζάκης:
Όχι δεν είναι αλήθεια, έχουμε βίντεο το οποίο δείχνει ότι επιτίθενται σε κάποια παιδιά που έιναι πάνω σε ένα μηχανάκι, οι αστυνομικές δυνάμεις τα χτυπήσανε κι εκέινα φύγανε και χτυπήσανε τη γυναίκα. Αυτά είναι τα γεγονότα.Δημοσιογράφος:
Αυτό είναι το βίντεο το οποίο έχετε στα χέρια σας;
Καραβαζάκης:
Φυσικά ναι.
Δημοσιογράφος:
Δηλ. αυτή την στιγμή όλοι οι κάτοικοι της Λευκίμμης φεύγουν από την χωματερή;
Καραβαζάκης:
Όσοι ήμασταν εδώ, γιατί έγιναν συμπλοκές και οπισθοχωρήσαμε, φεύγουμε ναι. Θα ξανάρθουμε όμως πέστε τους.
Δημοσιογράφος:
Ευχαριστώ πολύ.