Σύλληψη Σαμοΐλη

Πατήστε για μεγέθυνσηΘα ήθελα να συγχαρώ όλους αυτούς που συμβάλουν ενεργητικά σε αυτόν τον αγώνα και ιδιαίτερα εκείνους που αψηφώντας οποιονδήποτε κίνδυνο, μπαίνουν στην πρώτη γραμμή της πάλης ενάντια στην κρατική τρομοκρατία.

Πατήστε για μεγέθυνσηΈνιωσα πολύ περήφανος όταν είδα τον πρώην καθηγητή μου να μάχεται κατά αυτόν τον τρόπο και να μη μένει μόνο σε λόγια και θεωρίες όπως έχουν διαλέξει να κάνουν οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί αυτήν την εποχή.


Πατήστε για μεγέθυνσηΚοιτάτε λοιπόν πως «ανταμείβουν» οι τοπικοί μας άρχοντες και η κρατική μηχανή τέτοιους ανθρώπους. Στις φωτογραφίες φαίνονται καθαρά οι μελανιές (πατήστε στην φωτογραφία για μεγέθυνση). Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, του πέρασαν χειροπέδες και στο τέλος οδηγήθηκε στην ασφάλεια μαζί με άλλα δύο άτομα που συνελήφθηκαν κατά τον ίδιο τρόπο. Ούτε εγκληματίες να ήταν!!!

Δείτε το σχετικό βίντεο από κάτω.


Ντρέπομαι ειλικρινά για αυτούς τους εκπαιδευτικούς, που ενώ πολιτεύονται στην τοπική μας κοινωνία με το πρόσχημα ότι θέλουν να βοηθήσουν τον τόπο τους, από την άλλη εξυπηρετούν προσωπικά και πολιτικά συμφέροντα. Άραγε τι ιδέες και ιδανικά διδάσκουν στα παιδιά μας;

Σε αυτούς τους εκπαιδευτικούς θέλω να αφιερώσω τον επόμενο στίχο:

«…και πάνω στο καλύτερο με ξύπναγαν με βία
για να με αποκοιμίσουνε δασκάλοι στα θρανία
…»

Αφήστε λοιπόν τα παιδιά να ονειρεύονται έναν κόσμο που πραγματικά τους αξίζει και δείξτε τους με λόγια και με πράξεις πώς να τον κάνουν πραγματικότητα.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ Επίθεση των ΜΑΤ σε διαδηλωτές

Ένας πρώην μαθητής του κ. Σαμοΐλη.