ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

View in English
“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΤΙΣ 10-11-2011‏

Μετά τις νέες αναβολές των δικών των Λευκιμμιωτών αγωνιστών που «εγκλημάτησαν» υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα να ζήσουν αυτοί και τα παιδιά τους με αξιοπρέπεια στον τόπο τους σε ένα καθαρό περιβάλλον, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου συνεχίζεται ο κύκλος με τη δίκη των :

* Ιερέα Μοναστηριώτη Σπύρου &

* Μακαντάνη Σπύρου.

Εδώ και τρία χρόνια οι Λευκιμμιώτες εξακολουθούν να σύρονται στα δικαστήρια με κατασκευασμένες και αβάσιμες κατηγορίες ως κοινοί εγκληματίες , ενώ οι πραγματικοί ένοχοι ανενόχλητοι σχεδιάζουν το επόμενο έγκλημα.

Για μία ακόμη φορά δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να υποκύψουμε στην προσπάθεια τρομοκράτησης και συσπειρωμένοι θα αγωνιστούμε να μη λειτουργήσει ο παράνομος Χ.Υ.Τ.Α. και να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων για όλο το νησί.

Καλούμε σε συμπαράσταση με ψηφίσματα και κυρίως με την παρουσία τους στο δικαστήριο τους εκπροσώπους σωματείων, συλλόγων, φορέων αλλά και κάθε πολίτη που πιστεύει ότι οι κοινωνικοί αγώνες δεν πρέπει να ποινικοποιούνται.

Λευκίμμη 6-11-2011

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ «ΑΛΕΥΧΙΜΟΝ»