Τα 7 θαύματα των δημάρχων Λευκίμμης

Πρώτο θαύμα: ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ

Κατασκευή το 1990 πριν 20 χρόνια με σκοπό την τροφοδότηση νερού στον Κάβο όπου ξοδεύτηκαν εκατομμύρια δραχμές. Σήμερα 2010 ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.




Δεύτερο θαύμα: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ

Κατασκευή βιολογικού πριν 30 χρόνια. Σήμερα 2010 χωρίς άδεια λειτουργίας και τα λύματα να πέφτουν στο ποτάμι του Σωτήρα χωρίς καμία επεξεργασία.




Τρίτο θαύμα: ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Ο σωλήνας αγωγός διάθεσης να διαλύεται από την θάλασσα. Γιατί! λάθος μελέτη. Και γενικά όλο το δίκτυο θα έχει πρόβλημα. Μάλλον θα περιμένουμε άλλα 30 χρόνια για να λυθεί το πρόβλημα με τα λύματα.



Τέταρτο θαύμα: ΑΛΥΚΕΣ

Έγινε κακοποίηση στην περιοχή για να γίνει παρκινγκ, και από παρκινγκ έγινε λίμνη μάλλον για τα αυτοκίνητα του μέλλοντος.




Πέμπτο θαύμα: ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΚΑΒΟΥ

Μια άσχημη εικόνα όπου βλέπουμε σίδερα σκουριασμένα, κομμένα, άλλα πεταμένα στην θάλασσα, και να είναι επικίνδυνο και για τους τουρίστες. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.

Έκτο θαύμα: ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
Είναι ακόμα ορφανό. Είναι η νότια πύλη εισόδου για το νησί τις Κέρκυρας και η εικόνα που παρουσιάζει αυτήν την στιγμή είναι άθλια, με τα φύκια μέσα στο λιμάνι και η μυρωδιά να είναι ανυπόφορη, όπου διακινούνται εκατοντάδες τουρίστες με εκδρομικά πλοία, και όχι μόνο. ΕΓΚΤΑΛΕΙΨΗ.





Έβδομο θαύμα: ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΧΥΤΑ ΛΕΤΚΙΜΜΗΣ

Ξεκίνησε με απόλυτη μυστικότητα από τους ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. Και το αποτέλεσμα ήταν ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ και δεκάδες δίκες να έχουν οι δημότες τις Λευκίμμης. Επίσης ο ΧΥΤΑ κατασκευάστηκε πάνω σε λίμνη.




ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Οι δήμαρχοι έχουν κάνει όχι μία, αλλά 7 τρύπες με νερό.....