ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκίμμη 15/12/2009

Οι δίκες των Λευκιμμιωτών συνεχίζονται…


Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου τέσσερις ακόμα Λευκιμμιώτες θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου με ψευδείς και κατασκευασμένες κατηγορίες.

Ο Αγώνας μας αυτή τη φορά ποινικοποιείται στα πρόσωπα των :

Μοναστηριώτη Σπύρου ( ιερέα )
Μακαντάνη Σπύρου
Λειτούργη Γεώργιου και
Μοναστηριώτη Στέφανου

Δύο χρόνια τώρα ο Αγώνας μας για την προστασία του περιβάλλοντος έχει προκαλέσει το μένος του κατασταλτικού κρατικού μηχανισμού και των αιρετών "προστατών" μας εναντίον μας.

Προσπαθούν με κάθε τρόπο, που τις περισσότερες φορές θυμίζει άλλες εποχές, να μας τρομοκρατήσουν και να κάμψουν την αγωνιστικότητά μας.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Λευκιμμιώτες δεν πρόκειται να υποκύψουν στην προσπάθεια τρομοκράτησης και θα συνεχίσουν το δίκαιο αγώνα τους μέχρι να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα των στερεών αποβλήτων με σύγχρονες και επιστημονικές μεθόδους που θα σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί το ίδιο δυνατός και άκαμπτος μέχρι οι πραγματικοί υπαίτιοι, για την εγκληματική μέχρι τώρα διαχείριση του περιβάλλοντος, να βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί μ΄εκείνους που ευθύνονται για τις άδικες συλλήψεις, ξυλοδαρμούς, μυνήσεις θανάτους.

Ο Αγώνας της Λευκίμμης είναι Αγώνας για το περιβάλλον και η συμπαράσταση στον Αγώνα αυτό είναι Αγώνας για τη ζωή όλων μας.


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Χ.Υ.Τ.Α. ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΛΕΥΧΙΜΟΝ»