Συγκέντρωση στη Λευκίμμη με το ΠΑΣΟΚ για τα ΧΥΤΑ

«Δεν ήρθα για να ξεπλύνω τις αμαρτίες κανενός»

Κρατώντας αποστάσεις από τους εκλεγμένους με την στήριξη τού ΠΑΣΟΚ δημάρχους – μέλη του Συνδέσμου Καθαριότητας, ο κ. Σπ. Κουβέλης δήλωσε ευθέως ότι εκείνοι δεν εκπροσωπούν τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, ενώ ιδιαίτερα επικριτικά στάθηκε απέναντι στην απόφαση του δημάρχου Λευκιμμαίων να μην είναι παρών στη συγκέντρωση.

Δείτε το βίντεο στο CorfuNews
Υπόθεση ΧΥΤΑ – Ώρα ‘‘μηδέν’’

Πλαισιωμένος από τη βουλευτή Κερκύρας του ΠΑΣΟΚ Ά. Γκερέκου, από το γραμματέα τής Ν.Ε. τού κόμματος Χρ. Μπούκα και από το γραμματέα τής Ν.Ε. Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Γ. Φυρογένη, ο κ. Σπ. Κουβέλης σχολίασε δυσμενώς και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΧΥΤΑ στο Τεμπλόνι, κατανοώντας τη διαμαρτυρία των Λευκιμμιωτών που δε θέλουν να κατασκευαστεί ένα τέτοιο έργο και στην περιοχή τους.
Παράλληλα, τόνισε πως ο περιφερειακός σχεδιασμός στην Κέρκυρα και καθυστέρησε και ήταν ελλιπής.

Δείτε το βίντεο στο CorfuNews
Όλοι προ των ευθυνών τους!

Σαφείς αποστάσεις, από τους χειρισμούς του Συνδέσμου Καθαριότητας, κράτησε ο βουλευτής Επικρατείας τού ΠΑΣΟΚ – υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος Σπύρος Κουβέλης, που ήταν κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση – συζήτηση που διεξήχθη χθες το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Λευκίμμης.
Η βουλευτής Κερκύρας του ΠΑΣΟΚ Ά. Γκερέκου ξεκαθάρισε ότι σε ένα έργο όπως ο ΧΥΤΑ προαπαιτείται η κοινωνική συναίνεση, σημειώνοντας ότι χρειάζεται οι αρμόδιοι – υπεύθυνοι να ανακτήσουν την χαμένη αξιοπιστία τους…

Δείτε το βίντεο στο CorfuNews

Πηγή: CorfuNews