ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

View in English
“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2009

Επανέρχεται ο σύλλογος Τεμπλονίου

Με επιστολή τους προς το Σύνδεσμο Καθαριότητας, τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονίου προτείνουν την έναρξη - εντός 6μήνου – των απαιτούμενων διαδικασιών για την εξεύρεση κατάλληλου χώρου που θα κατασκευαστεί το εργοστάσιο κομποστοποίησης και το ανάλογο κύτταρο, καθώς το Τεμπλόνι όπως υπογραμμίζουν δεν αποτελεί λύση διαρκείας. «Δίνουμε» αναφέρεται στην επιστολή «6μηνη προθεσμία για την εξεύρεση χώρου και τη χωροθέτηση και αν εισπράξουμε αδιαφορία, το Δ.Σ. του συλλόγου και οι κάτοικοι θα προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις και ενέργειες».
Επίσης ζητούν να σταματήσουν άμεσα όλα τα έργα που προβλέπονται από το Σύνδεσμο εκτός από την αποκατάσταση του χώρου και τη σωστή λειτουργία του βιολογικού.
Επιπλέον ο Σύλλογος Τεμπλονίου αποφάσισε να στηρίξει τους κατοίκους της περιοχής που συνελήφθησαν για τον αποκλεισμό του ΧΥΤΑ και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης στις 19 του μηνός.

Πηγή: ΕΡΤ