ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

View in English
“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2009

Το πρόγραμμα του Σπύρου Κουβέλη

Στην Κέρκυρα έρχεται την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2009 ο επικεφαλής του Τομέα Περιβάλλοντος και βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Κουβέλης ο οποίος θα είναι κεντρικός ομιλητής στις εξής εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον παραπάνω τομέα, την βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ Αντζελα Γκερέκου, την Νομαρχιακή Επιτροπή και την ΝΕ Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας:

ΛΕΥΚΙΜΜΗ, ώρα 12:00
Ανοιχτή Εκδήλωση με θέμα: «Διαχείριση απορριμμάτων στο Νομό Κέρκυρας».
Κεντρικός ομιλητής ο Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Σπύρος Κουβέλης.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ θα αναπτυχθεί δημόσιος διάλογος με τους πολίτες και τους φορείς.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην «Αίθουσα Λόγου και Τέχνης» του Γυμνασίου Λευκίμμης.

ΚΕΡΚΥΡΑ, ώρα 18:30
Εκδήλωση με θέμα: «Η εφαρμογή του μοντέλου της Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Νομό Κέρκυρας». Κεντρικός ομιλητής ο Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Σπύρος Κουβέλης.
Θα παρουσιαστεί αναλυτικότερα η πρόταση του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου του Γ. Παπανδρέου, για την εφαρμογή του μοντέλου της Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Νομό Κέρκυρας.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Ιονικού Πολιτιστικού Κέντρου (Φαληράκι).

Πηγή: Κερκυραϊκή χώρα

Σχόλια:


Με μεγάλο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε την συζήτηση του κ. Κούβελη. Θα θέλαμε να ξέρουμε αν είχε κάτι καινούργιο να μας πει. Αν ναι, γιατί δεν το λέει στους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ, κ. Μικάλεφ πρόεδρο του Συνδέσμου Καθαριότητας/Δήμαρχος Κερκύρας και κ. Γατσούλη Δήμαρχο Λευκίμμης, που μας έχουν φτάσει σε αυτά τα κατάντια.

Αναρωτιόμαστε άραγε, αν η κεντρική εξουσία του ΠΑΣΟΚ θα συμμορφώσει κάποτε τους τοπικούς της άρχοντες ή την μία θα μας τα λένε έτσι και την άλλη αλλιώς;

Κάτοικοι Λευκίμμης