ΝΟΗΜΑ ΖΩΗΣ‏

Να ζεις και να περιμένεις κάποιον να σε σκοτώσει, χωρίς να κάνεις τίποτα για να επιζήσεις, επειδή αυτό σου επιβάλλει η συνείδησή σου ή η βία που εξασκείται επάνω σου από τους κάθε μορφής καταπιεστές σου δεν σε διαφοροποιεί από τα πρόβατα.

Ποιο είναι το νόημα της ζωής σου? Ο «βοσκός», αφεντικό που σου επιβάλλεται χωρίς την θέλησή σου σε σφάζει ότι ώρα θέλει για να μεγιστοποιήσει το κέρδος του. Αλήθεια!, θεωρείς ότι ανήκεις στο ανθρώπινο είδος και πρέπει να σε σεβόμαστε?

Φθάνει ποια! Το να ζεις χωρίς νόημα, δεν αξίζει να ζεις!

Αλήθεια τι έχουν να χάσουν οι Παλαιστίνιοι στην Γάζα? Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να γεννάνε πολλά παιδιά, για να ξεφεύγουν και κάποιοι από τα «έξυπνα» Αμερικανο – Εβραϊκά όπλα για να διαιωνίσουν την ύπαρξή τους. Τι έχουν να χάσουν οι απόκληροι της ζωής από την «παγκοσμιοποιοιμένη» πολυεθνική, εκτός μιας άχαρης, καταπιεσμένης ζωής, χωρίς καμιά αξία?

Τι έχουν να χάσουν οι Λευκιμμιώτες αν αφήσουν να εγκατασταθεί ο καρκίνος στα σπλάχνα τους και στα σπλάχνα των παιδιών τους? Μόνο και μόνο επειδή δεν αντιδρούν αποφασιστικά στα ανέμυαλα και εγκληματικά στοιχεία που μας κυβερνάνε?

Θεωρώ ότι έχουμε χρέος απέναντι στο μέλλον του τόπου και των παιδιών μας να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο. Με όλες τις μορφές αγώνα, να μην αφήσουμε τους κάθε μορφής εξουσιαστές να μας κάνουν «πρόβατα επί σφαγή» και να δακτυλοδικτήσουμε τόσο τους «ουδέτερους» Λευκιμμιώτες, όσο και τους εχθρούς, χωρίς ποτέ να ξεχνάμε ότι ο «Εφιάλτης» ήταν Έλληνας και ο «Πήλιος Γκούσης, ήταν Σουλιώτης.

Πέτρος Βλάσσης
Λευκίμμη