ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

View in English
“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2009

“Σωτήρες” με προγραμματισμό στο ΣύνδεσμοΓια άλλη μια φορά το μέλος του Συνδέσμου Καθαριότητας κ. Αλέκος Αυλωνίτης επανέλαβε τηλεοπτικώς ότι αγνοούνται οι απόψεις των φορέων με την παρουσίαση της μελέτης οχλουσών χρήσεων αναρμοδίως από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Έπρεπε να μας είχε δώσει την μελέτη και να την συζητήσουμε. Αυτή η μελέτη δεν τεκμηριώνεται επιστημονικά θα δημιουργήσει προβλήματα στην Περιοχή Πουλάδες και αντιδράσεις, Εμείς (οι Δήμαρχοι) είμαστε υπεύθυνοι για την λύση αυτή και όχι ο Νομάρχης. Ο σύνδεσμος θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί πριν τη παρουσίαση αφού μέχρι το 2011 δεν μπορεί να αλλάξει ο σχεδιασμός.

Παντογνώστες εμφανίζονται οι Δήμαρχοι της Κέρκυρας στην διαχείριση σκουπιδιών και Δημοκράτες που επιλέγουν τι θα βγει στον αέρα. Δια του κ Αυλωνίτη στο χθεσινοβραδινό δελτίο του Corfu όπου εμμέσως πλην σαφώς αυτοαποκαλέστηκαν μάγοι που μόνο αυτοί έχουν το μαγικό ραβδί της λύσης. Το πόσο σωστοί είναι και τα αποτελέσματα τους με τον καρκίνο που μας προσφέρουν φαίνεται από τις φωτογραφίες και το βίντεο από τη χαβούζα στο Τεμπλόνι που δημοσιεύσαμε σε προηγούμενα θέματα. Λίγο νωρίτερα στα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης σνόμπαραν την μελέτη και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ. Τριβυζάς και το μέλος κ. Γατσούλης δηλώνοντας ότι δεν αλλάζει ο προγραμματισμός. Η αλήθεια όμως είναι οι εικόνες με τα βουνά σκουπιδιών και ο καρκίνος που μοιράζουν. Ένας προγραμματισμός με καρκινοδότηση!!!!! ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!!!!


Πηγή: Βραχονησίδα.gr