Σοκ στο Σύνδεσμο, στις 3 /12 η εκδίκαση για τη Χαβούζα στο ΣτΕ

Μετά από αίτημα των κατοίκων Τεμπλονίου έγινε δεκτό το αίτημα τους η εκδίκαση της προσφυγής κατά της απόφασης του Νομάρχη να αδειοδοτήσει τη Χαβούζα Τεμπλονίου μέχρι τέλους του 2009, να εκδικαστεί νωρίτερα και όχι την Άνοιξη του 2009.

Συγκεκριμένα η εκδίκαση ορίσθηκε για τις 3 Δεκέμβρη 2008. Σε λίγες μέρες λοιπόν θα πρέπει ο Σύνδεσμος να υπερασπιστεί ότι τηρεί τις προϋποθέσεις περιβάλλοντος κάτι που δεν προκύπτει από την τελευταία έκθεση του κλιμακίου Ελέγχου και Ποιότητας Περιβάλλοντος Νομού Κέρκυρας όπου στην τελευταία επιθεώρηση που έγινε στις 12/11/08 διαπίστωσε ότι δεν τηρούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις αδειοδότησης.

Γυμνοί θα παρουσιαστούν στο Συμβούλιο Επικρατείας το οποίο ζήτησε το φάκελο από τον Σύνδεσμο Καθαριότητας και αυτοί από το σοκ της δικασίμου δεν έχουν στείλει τίποτα. Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παπανικολοπούλου δήλωσε σήμερα στο Ράδιο Κέρκυρα (εκπ. Αμαζόνιος) ικανοποιημένη από αυτή την εξέλιξη ενώ για την δήθεν αποκατάσταση στη Χαβούζα επανέλαβε ότι δεν έχουν κάνει καμία πρόοδο από την πλευρά του Συνδέσμου.

Πηγή: Βραχονησίδα.gr