ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

View in English
“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2008

Επίθεση σε κτίριο του ΥΠΕΧΩΔΕ και ανάληψη ευθύνης

Νέο χτύπημα κουκουλοφόρων μέσα σε 24 ώρες, αυτή τη φορά κατά παραρτήματος του ΥΠΕΧΩΔΕ, που βρίσκεται στην Παναγή Τσαλδάρη 15. Δέκα συνολικά άτομα, με καλυμμένα πρόσωπα, εξαπέλυσαν επίθεση με καδρόνια και λοστούς, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στην τζαμαρία του κτιρίου και σε τέσσερα οχήματα που ήταν σταθμευμένα στο δρόμο. Θυμίζουμε ότι χθες, ομάδα κουκουλοφόρων είχε επιτεθεί στα γραφεία του αρχηγείου της Αγροφυλακής που βρίσκονται στη λεωφόρο Συγγρού.Κείμενο που έφτασε μέσω e-mail:

Σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των κατοίκων της Λευκίμμης στην Κέρκυρα ενάντια στη δημιουργία ΧΥΤΑ, 40 αναρχικοί και αντιεξουσιαστές επιτεθήκαμε στο παράρτημα του ΥΠΕΧΩΔΕ στην οδό Χαμοστέρνας, την Τρίτη 14 Οκτωβρίου, στις 12.30. Σπάσαμε την είσοδο και το ισόγειο του κτιρίου καθώς και πέντε κρατικά αυτοκίνητα που βρίσκονταν έξω από το κτίριο. Επίσης, πετάξαμε κόκκινη μπογιά στην είσοδο και τρικάκια.

Ενάντια σε έναν κόσμο μολυσμένων ποταμών, καμμένων δασών, χωματερών, ενάντια στον κόσμο της καπιταλιστικής ανάπτυξης.
Η μία νεκρή, οι δεκάδες συλλήψεις και η αστυνομική κατοχή της Λευκίμμης δε θα μείνουν αναπάντητα.

Οι Λευκιμμιώτες δεν είναι μόνοι τους!


Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου

Πηγή
Direct Action
Καθημερινή