Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα

Αγαπητοί κ. Μπούκα και κ. Λέκκα, παρακολουθούμε με αγωνία αυτό το παραμύθι των κούφιων διαξιφισμών σας που έχετε γεμίσει τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο που μοναδικό σκοπό έχουν την υφαρπαγή της ψήφου το Λευκιμμιώτη πολίτη.

Έτσι για να βάλουμε το αναγνώστη λίγο στο θέμα θα αναφέρουμε δύο από αυτά:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ… ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΚΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΜΠΟΥΚΑ

Θα θέλαμε λοιπόν να σας θυμίσουμε την λαϊκή παροιμία

«δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα».

Η Λευκίμμη δεν είναι φέουδο του ΠΑΣΟΚ ούτε της ΝΔ αλλά ούτε και κάποιου άλλου κόμματος για να μπορέσετε να μας μαντρώσετε και να μας καλουπώσετε στα ψεύτικα ιδανικά σας. Μυριστήκατε εκλογές και 7.500 ψήφους στην Λευκίμμη και βγήκατε όλοι τσάρκα;

Κατά καιρούς δημοσιεύσαμε ανακοινώσεις σας καθώς και άλλων κομμάτων προκειμένου να σας δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία για να κάνετε κάτι για την Λευκίμμη αλλά όλοι σας μείνατε μόνο στα λόγια και στην υποκρισία πετάγοντας κάθε φορά ο ένας το μπαλάκι στον άλλον.

Από ‘δω και στο εξής θα δημοσιεύουμε μόνο πράξεις. Γι αυτό λοιπόν μην μπει κανείς στον κόπο από σας να ξαναστείλει άρθρα ψευτοσυμπαράστασης. Οι υποκρισίες τελείωσαν. Το βρώμικο παιχνίδι των κομμάτων πίσω από τα παρασκήνια το μάθαμε καλά.

Πράξεις θέλουμε!

Υ.Σ. Μην τολμήσει κανείς να έρθει για ψηφοθηρία στην Λευκίμμη γιατί εκτός από αυγά και γιαούρτια έχουμε και ντομάτες ντόπιες!

ΧΥΤΑ-Λευκίμμης