ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

View in English
“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

Τρίτη, 12 Αυγούστου 2008

Aνακοίνωση του ΜΕΡΑ Κέρκυρας για τη Λευκίμμη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα χτεσινά και τα προχτεσινά επεισόδια στην Λευκίμμη της Κέρκυρας αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα της διάθεσης των στερεών αποβλήτων είναι πλέον εκρηκτικό.
Οι καθημερινές πλέον συγκρούσεις των κατοίκων της Λευκίμμης με τις δυνάμεις καταστολής έχουν οδηγήσει τα πράγματα σε τέτοιο σημείο που υπάρχει πλέον σοβαρός κίνδυνος να χαθούν ανθρώπινες ζωές.
Μετέτρεψαν τα χωριά της Λευκίμμης σε πεδία μάχης , πνίξανε τον κόσμο στα δακρυγόνα , πυροβολούσαν στον αέρα , εισέβαλαν στα σπίτια και επέβαλαν καθεστώς κατοχής και τρόμου, έστειλαν ηλικιωμένους ανθρώπους στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα., συνέλαβαν τον παπά της Λευκίμμης και το έσυραν στα δικαστήρια σαν κοινό εγκληματία, δεν αφήνουν τον κόσμο να ανοίξει τα παράθυρα του, απειλούν όποιον βάλει στο σπίτι του διαδηλωτή, περιπολούν στους δρόμους πάνοπλοι χτυπούνε τις μπότες τους στην άσφαλτο και τις ασπίδες με τα κλομπ. Συμπεριφέρονται χειρότερα και από δυνάμεις κατοχής.
Η κυβέρνηση του απόλυτου ξεπεσμού και της κατάργησης κάθε έννοιας δημοκρατικών δικαιωμάτων πρέπει να φύγει μαζί με τα ΜΑΤ.


• ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
• ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ
• ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ


Κέρκυρα 11 Αυγούστου 2008